Device Center service GSM, PC, laptop, tablete Bucuresti

Device Center - Service Laptop Bucuresti

Fie ca e vorba de curatare, placa video defecta, instalarea sistemului de operare, inlocuirea acumulatorului, upgrade, recupari de date sau orice nevoie are calculatorul tau, la Device Center gasesti mereu solutia de care ai nevoie.   Curatare PC & Laptop

Daca ai ajuns in punctul in care device-ul ti se inchide brusc si fara motiv, e mai fierbinte ca asfaltul vara sau sunetul coolerul-ui acopera si volumul muzicii, atunci clar ai nevoie de o curatare! Daca nu ai ajus inca in punctul acesta e bine sa previi si sa iti duci device-ul la curatari periodice (6-12 luni). Il curatam de praf si daca e nevoie schimbam si pasta termoconductoare.

  Instalare OS

S-au dus vremurile in care iti gaseai pretext de schimbat sistemul de operare ca sa te intalnesti cu crush-ul tau. Poate ti-ai luat un device nou si nu ai cum sa-l operezi, poate nu esti la curent cu ultimul aparut, sau, cine stie, poate vrei sa revii la o varianta mai veche, oricum ar fi, iti oferim varianta potrivita pentru tine si iti instalam sistemul de operare!

  Baterii Laptop

Traiesti cu frica de a nu ti se inchide laptopul atunci cand cineva se impiedica de cablul incarcatorului tau pentru ca acumulatorul mai sta doar de forma in device? Daca n-ai ajuns inca acolo, dar esti totusi in “Low power mode” la 5 minute dupa ce l-ai scos din priza.. sigur ai nevoie de o baterie noua! Vino sa o schimbi, deconecteaza-te… de la priza!

  Upgarde Componente

Trebuie sa alergi destul de repede ca sa tii pasul cu evolutia tehnologiei. Daca vrei sa-ti inlocuiesti componentele vechi cu cele noi aparute, indifferent de care ar fi vorba, fa-ne o vizita si il aducem in target cu ultimele trenduri!

  Inlocuire Display Laptop

Ne cauti de pe device-ul tau mobil pentru ca pe desktop nu mai poti vedea prin ecranul spart? Tocmai ce ti-ai scapat device-ul din mana si ecranul nu ma da niciun semn de functionare? Daca da, atunci e nevoie sa-ti schimbi display-ul. Tu doar adu laptopul – de restul ne ocupam noi.

  Reparatii Placi Video

Daca vezi dungi sau pulsatii colorate pe ecran sau de-odata se innegreste totul in fata ochilor si esti sigur ca nu-ti face feste vederea, atunci e de la placa ta video care s-a defectat. Ne dam tot interesul sa o readucem la capacitatile ei initiale. Adu-ti device-ul la noi si ne ocupam cum trebuie de el!

  Recuperari Date

Cat timp nu-ti pierzi speranta, totul e realizabil! Pana si recuperarea datelor pe care le crezipierdute. Fie ca le-ai sters de pe device-ul tau sau de pe orice dispozitiv de stocare, exista sanse mari sa le primesti inapoi. Hai sa ne povesteti despre ce este vorba si cautam solutia impreuna.