Climbing Bloks - Sala de catarat Bucuresti

Cursuri si antrenamente pentru copii

Stim cât de important este pentru cei mici sa-si dezvolte abilitatile motorii. De accea am creat un curs de catarare special pentru ei! Totul se desfasoara sub îndrumarea unui antrenor, este distractiv, iar în acelasi timp se va antrena într-un grup în care poate evolua rapid.

Cursul dedicat copiilor cu varste de pâna la 5 ani cuprinde catarare si jocuri specifice. Copiii vor învata tehnici de coordonare, îsi vor îmbunatati dexteritatea si capacitatea de a gasi solutii si vor capata încredere.

Copiii cu vârste între 6 si 13 ani învata sa se miste pe verticala într-un mod distractiv si placut, fara nicio presiune de performanta!

Cursurile au loc în zilele de miercuri si joi, între orele 17.30 si 19.

Petreceri la catarat
Cauti o altfel de petrecere pentru copii? 

La sala de catarat Blokx, cu joaca pe pereti, distractie si mult catarat sub îndrumarea instructorilor nostri – acesta este genul de petrecere pe care n-ai cum s-o uiti pentru mult timp!

Petrecerile la catarat pentru copii, care includ tiroliana si catarare cu coarda, sunt potrivite copiilor incepand cu 5 ani. Se pot rezerva în avans datele de petrecere, în weekend sau în timpul saptamânii.