La Campineanu, Catering mancare gatita - Bucuresti

Catering mancare gatita

CATERING FIRME: PRANZUL PENTRU ANGAJATI

Masa de pranz este una din cele mai importante mese ale zilei.. Din pacate, pauza de pranz este prea scurta pentru a putea sa mergi si servesti o masa gatita sanatoasa in afara locului de munca.

 

Majoritatea angajatilor ajung sa serveasca un sandwich rapid in fata calculatorului, sa dea fuga la cel mai apropiat fast food sau comanda online mancare care din cauza traficului din Bucuresti, in general ajunge prea tarziu pentru a fi savurata in tihna.

 

Companiile de succes au inteles ca oferind prin servicii de catering o masa calda delicioasa angajatii se relaxeaza si au un pranz placut fara stress si fara griji. Fara doar si poate, sa-ti hrane ti angaja ii bine este o investi ie profitabila: cu investitie mica se aduce un plus de valoare substantial la programul de fidelizare al angajatilor..Firma noastra de catering vine in sprijinul dumeavoastra oferind servicii de catering pentru companii celor care doresc sa ofere o masa calda cu mancare gatita proaspat angajatilor.

 

Beneficiile sunt clare:Angajatii primesc mancare gatita sanatoasa la locul de munca si cum? Diversificata, in fiecare zi gatim peste 34 de feluri de mancaruri – EXEMPLU TABEL COMANDA eliminand astfel grija de a comanda online mancare sau de parasi locul de munca penru a lua masa de pranz. Catering masa pranz cu contract permite ca mancarea gatita proaspat sa ajunga la ei la inceputul pauzei de masa ca sa poata sa o savureze in tihna si sa se relaxeze socializand cu ceilalti colegi in loc sa alerge dupa mancare

Meniu catering la locul de munca

 Catering firma cu contract reprezinta un concept civilizat de a servi un pranz delicios la locul de munca la un pret decent. Acceptam plata si cu tichete de masa – subliniem. Angajatii pot servi pranzul fie pe baza de meniu fix (meniul zilei) sau pe baza de meniu a la carte, comanda saptamanala – exemplu table.. In cazul unui meniu la liber, pretul variaza in functie de preparatele comandate, angajatul putand sa se incadreze in limita baneasca stabiliata de angajator sau platind doar diferenta in cazul unui meniu mai scump. In ambele cazuri comada de mancare va fi livrata cu discount fata de pretul normal al unei comenzi online.

 

Livare masa pranz catering

 Meniurile de catering sunt livrate zilnic conform comenzii prestabilite si conditiilor contractuale. Livrarea se face in general in containere si vesela de unica folosinta tinandu-se cont de normele igienico-sanitare. In cazurile rare, mai putin eficiente din puct de vedere financiar, in care se opteaza pentru un sistem tip buffet suedez cu masa calda, putem livra in containere izoterme sau marmide izoterme

Galerie foto
  • ...
  • ...