Mirastar - Tamplarie de arta

Lucrari de tamplarie executate

Muzeul Traditiilor Codlene
Beneficiar: Antreprenor General Lucrari executate: Inlocuire tamplarie, Ferestre, Usi de exterior si de interior Locatie: Centrul istoric Codlea Inlocuire ferestre, usi de interior si de exterior, cu tamplarie din lemn triplu stratificat din pin nordic, pentru intregul obiectiv. Pentru finisajele exterioare, s-a folosit configuratia specifica arhitecturii zonei istorice din care face parte cladirea. Culoarea utilizata este nuc mediu.  ..
Parohia Evanghelica Codlea
Beneficiar: Parohia Evanghelica C.A. Codlea Lucrari executate: Inlocuire tamplarie, Ferestre, Usi de exterior si de interior Locatie: Codlea Inlocuire ferestre si usi de interior si exterior, cu tamplarie din lemn triplu stratificat din esenta de pin nordic, utilizandu-se finisaje de lemn natur si respectand configuratia specifica arhitecturii zonei istorice din care face parte cladirea...
Dispensar Medical Cobor
Beneficiar: Erwan Joliff Lucrari executate: Tamplarie exterior, Ferestre, Usi de exterior Locatie: Cobor Lucrari de tamplarie din lemn stratificat executate la Dispensarul Medical din Cobor. S-au executat ferestre din lemn stratificat din esente de pin nordic si usi de exterior din lemn stratificat...
Gospodaria Cobor
Beneficiar: Gospodaria Cobor Lucrari executate: Ferestre lemn stratificat, Usi de interior, Usi de exterior Locatie: Cobor..
Biblioteca Municipala Codlea
Beneficiar: Primaria Codlea Lucrari executate: Tamplarie lemn stratificat, Ferestre, Usi de exterior si de interior Locatie: Codlea..