Mirastar - Tamplarie de arta

Ferestre lemn stratificat

LACRIMARE
Folosim lacrimare de aluminiu in sistem dublu, protectie toc si cercevea, prin care cantitatea de apa care se scurge pe geam este adunata si condusa mai departe in afara traversei tocului, prelungind durata de viata a profilelor noastre...
Procesul de productie
01. Consultanta Va oferim consultanta in alegerea esentelor de lemn, a feroneriei, a tipului de sticla si a culorilor pentru finisaje, cat si pentru configurarea corecta a ferestrelor dumneavoastra.  02. Masuratori Ofertarea se face in baza masuratorilor dumneavoastra urmand ca dupa efectuarea comenzii ferme un specialist Mirastar sa efectueze masuratorile exacte.  03. Productie Ferestrle intra in productie la termenul convenit, dupa stabilirea tuturor detaliilor. Punem pret ..
Tipuri de ferestre din lemn triplu statificat
Ferestre fixe Ferestre batante Ferestre oscilobatante Fereastre armonice Pereti cortina..
Specificatii tehnice ferestre lemn stratificat
Esente Lemn: pin nordic, stejar, meranti Sectiune: 68x86mm Umiditatea lemnului 10-12% Geam termopan cu grosimi de la 24mm – 36mm, toate tipurile de sticla: clar, mat, fumuriu, reflexiv, ornament etc Geam bipan, tripan Lacrimar din aluminiu in sistem dublu, protectie toc si cercevea Protectie anticoroziva cu lacuri si vopsele pe baza de apa rezistente la ploaie, inghet si raze UV Etansare cu garnitura, doua randuri, montata pe cercevea, pentru inchidere Optional, chit siliconic &nda..
STICLA
Sticla joaca un rol foarte important in asigurarea protectiei termice, solare si fonice, cel mai apreciat sistem fiind sistemul pachet de 24mm(4/16/4) cu sticla float si Low-E (F4/16/Low-E) cu emisivitate redusa, adica un transfer de caldura mult redus, cu Argon, ce amelioreaza si acesta semnificativ performanta termica si fonica a unui vitraj...
GARNITURA
Folosim chedere de etansare pentru falt si stulp, cat si etansari din silicon. Etansarea la inchiderea canatului ferestrei pe toc, se realizeaza printr-un rand de garnitura de etansare cu doua straturi, din material de baza DIPRO-EPA Trelleborg, cu elasticitate foarte buna. De asemenea, sistemul de etansare dintre cercevea si geam se realizeaza cu un al doilea set de garnitura...
STRUCTURA
Ramele ferestrelor sunt executate cu profile din lemn triplu stratificat, uscat la 8-10%, innadit pe lungime, imbinat in dinti. Stratificarea profilelor din lemn are ca scop si rezultat reducerea drastica a posibilitatilor de deformare si crapare a lemnului. Cele mai apreciate ferestre sunt executate din profile de pin nordic, stejar, meranti: - 3 scanduri cu grosime de 24 mm - toate straturile imbinate in dinti (distanta dintre imbinari mai mare de 20 mm) - densitate de 520 kg/m3 - clasa de..
PROTECTIE
Produselor pe baza de apa pentru tamplaria de exterior folosite de noi, marca ICA (Industria Chimica Adriatica), confera elasticitate si rezistenta excelenta in timp, la schimbarile de temperatura, la umiditate. Profilele de geam sunt tratate cu substante care protejeaza lemnul si impiedica formarea de ciuperci si mucegai, special pigmentate (456 de culori) si avand filtre UV care protejeaza suprafata lemnoasa si impiedica ingalbenirea si degradarea stratului de lac in timp. Baiturile, lacuril..
De ce sa alegi Ferestre din Lemn Stratificat?
Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan sunt deopotriva elegante si rezistente si ofera izolatie fonica si termica sporita. Sunt durabile si ofera etanseitate perfecta la apa si vant, avand o rezistenta deosebita la intemperii si oscilatii de temperatura. Nu sunt afectate de temperaturile extreme si sunt mai putin predispuse la condens decat ferestrele din alte materiale...
Avantajele ferestrelor din lemn stratificat
Eleganta si rafinament Izolare fonica si termica sporita Pastreaza caracteristicile fatadelor istorice Confera aspect vizual deosebit cladirilor Cresc valoarea de piata a imobilului Durabile si rezistente Ofera etanseitate perfecta la apa si vant Rezistente la schimbari de temperatura Nu sunt predispuse la condens Durata de viata indelungata ..
Avantajele ferestrelor din lemn triplu stratificat
01. Eleganta Casele cu ferestre din lemn masiv au un aspect vizual inconfundabil, oferind eleganta, frumusete naturala si senzatia de caldura si confort. 02. Izolare termica Ferestrele din lemn asigura o excelenta izolare termica a cladirilor si prezinta o eficienta energetica marita cu un coeficient de transmitere a caldurii (Uw) mic. 03. Izolare Fonica Ferestrele din lemn asigura in mod natural o excelenta izolare fonica iar la nevoie, aceasta poate fi maximizata prin utilizarea straturil..
FERONERIE
Folosim in productia de ferestre mai robusta feronerie oscilo-batanta, cea a marcii germane Roto, numarul unu in Europa. Sistemele Roto NT indeplinesc cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design, asigurand inchiderea multipunct. Ferestre batante-simple (deschidere doar in plan orizontal) Ferestre oscilo-batante (cu dubla deschidere, ce combina atat deschiderea batanta cat si cea oscilanta) Ferestre oscilante sau basculante doar in plan vertical (care se..