Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti

Smile 360

Fatete dentare
Cu ce ne ajuta laserul în tratamentul de fatete dentare? poti îndeparta mai usor fatetele vechi din ceramica. poti remodela gingia pentru un aspect simetric al surâsului. poti desensibiliza dintii pentru un confort sporit al pacientului. poti trata afectiunile de tip parodontal(gingivita, parodontita-numita în termen populari paradontoza/parodontoza, anterior aplicarii coroanelor pentru ca acestea sa fie perfect adaptate pe dinte, astfel încât tu sa ai u..
Tratamentul cariilor dentare
Tratamentul cariilor cu laser este una din cele mai frecvente proceduri stomatologice efectuate la clinica dentara premium laser Deos Dental. În comparatie cu stomatologia clasica, cea moderna îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura de top, puterea laserului, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu dorintele lui dar si cu cele mai eficiente metode în tratarea cariilor cu laser, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fieca..
Coroane dentare
Este bine de stiut ca de la descoperirea lor în stomatologie, aceste coroane dentare au schimbat total perceptia asupra esteticii dentare, ducând actul medical stomatologic la nivel de arta. Practic cu ajutorul coroanelor dentare, dantura pacientului poate fi reconstituita la perfectie, redându-i acestuia încrederea, stima de sine prin acel unic zâmbet stralucitor de Hollywood. Spre deosebire de stomatologia clasica, cea moderna îmbina armonios tehnol..
ratamentul de canal
Tratamentul de canal (Endodontic) la microscop asistat laser Cum reusesc doctorii stomatologi de la Deos Dental, sa faca arta dintr-o manopera medicala si sa salveze dintii! Cine nu-si doreste sa aiba un corp perfect si o dantura de invidiat? Dar viata alerta, alimentatia nesanatoasa si consumata in graba, stresul cotidian, poluarea citadina, lipsa hidratarii, fumatul, lipsa sportului etc, ne duc la un moment dat spre o situatie nedorita si constatam ca organismul nostru cedea..
Incrustatii Dentare
Încrustatiile sunt reconstructii dentare din ceramica, realizate în laboratorul de tehnica dentara, asemanatoare obturatiilor din compozit, dar având calitati net superioare. Acestea au rolul de a umple si a repara un dinte deteriorat sau cariat si sunt aplicate în interiorul cavitatii dentare pentru a umple spatiul dintre smalt si dentina, pentru a preveni deteriorarea ulterioara, infectia si durerea. Consultati un dentist pentru a va evalua si a va confi..
Igienizare dentara
În ce consta igienizarea dentara profesionala? La clinica stomatologica Deos Dental, în tratamentul de igienizare orala medicii dentisti aplica manopere avangardiste prin folosirea tehnologiei de ultima ora iar procedura consta în trei etape: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si airflow. 1. Detartraj dentar profesional cu ultrasunete-profilaxie. Detartrajul dentar cu ultrasunete consta în eliminarea tartrului si a placii bacteriene de pe suprafa..
Ortodontie
park™ este cea mai noua solutie produsa de catre compania americana Ormco, lider de piata pe segmentul de ortodontie la nivel mondial. Impropriu spus aparat dentar, Spark reprezinta un sistem de îndreptare a dintilor printr-o succesiune de gutiere transparente (detasabile), ce se poarta zilnic de catre pacient pâna la finalizarea tratamentului. Digitalizat complet si 100% personalizat, acest tip de aparat dentar este cea mai moderna solutie de îndreptare a din..
Albire dentara
În tratamentul de albire a dintilor exista o mare diferenta  între stomatologia clasica si  cea moderna. Stomatologia de ultima ora, îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura de top, puterea laserului, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu dorintele lui dar si cu cele mai eficiente metode de tratament, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fiecare caz de pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate a..