Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti

Chirurgie Laser

Gingivectomie si gingivoplastie cu laser
Eficienta Realizate cu laser, interventiile de gingivectomie si gingivoplastie implica utilizarea unei cantitati foarte mici de anestezie sau chiar lipsa acesteia si o perioada de recuperare mai rapida. Evitarea infectiilor ulterioare Spre deosebire de interventiile clasice, cu bisturiul, laserul ajuta la îndepartarea bacteriilor din cavitatea bucala si la evitarea umflarii si infectarii ulterioare a gingiilor. Tratament minim invaziv ..
Periimplantita
Periimplantita este o afectiune care afecteaza tesuturile din jurul implanturilor dentare, provocând infectie, durere, inflamare si sângerare. Daca este lasata netratata, poate duce la esecul implantului. Poate fi cauzata de diversi factori, cum ar fi o igiena orala precara, supraîncarcarea implantului dentar, expunerea suprafetei implantului din cauza retractiei gingiilor, infectiile bacteriene, bolile sistemice sau fumatul. Tratamentul cu plasma bogata în trombocite (P..
Aditia de os
Aditia de os(aditie osoasa)-reprezinta o procedura medicala extrem de importanta si care necesita multa experienta si profesionalism din partea medicului stomatolog. La clinica stomatologica premium laser Deos Dental, doctorii stomatologi se concentreaza nu numai pe investigatii si explicatii pur medicale, ci si pe o evaluare si analiza exhaustiva a stilului de viata, a nevoilor si a dorintelor pacientului vis a vis de standardul estetic pe care vrea sa-l atinga. În cazul ma..
Extractii dentare cu laser
Disconfort redus Laserele dentare reduc disconfortul asociat extractiilor traditionale, reducând la minimum deteriorarea tesuturilor si sângerarea în timpul procedurii. Vindecare mai rapida Utilizarea laserelor ajuta la coagularea mai rapida a vaselor de sânge. Totodata, multumita efectului antibactericid al laserelor, acestea contribuie la un timp de vindecare mai rapid. Nevoia redusa de suturi Laserele minimiz..
Dinti Ficsi In 24 De Ore
Vei avea un zâmbet perfect într-o singura zi, fara durere, cu ajutorul implanturilor dentare laser. Îti redam încrederea, stima de sine, viata sociala, masticatia si buna dispozitie. Aceasta procedura se realizeaza în clinica noastra asistata laser, astfel disconfortul si durerea sunt estompate iar inflamatia post operatorie este diminuata la minim. Pacientii nostri au un mare avantaj prin alegerea acestei tehnici inovatoare de implant, deoarece la finalul tratam..
Implant Dentar Asistat Laser
Noi cei de la clinicile dentare premium laser Deos Dental, avem ca ideologie de baza juramântul lui Hipocrate iar sanatatea pacientilor nostri este o obligatie sacra, în acest sens salvarea dintilor pacientilor este primordiala si nu precupetim nici un efort în realizarea acestui deziderat. Vine o vreme însa, când din diverse motive ni se poate întâmpla sa pierdem un dinte sau mai multi si atunci începem sa ne gândim la o solutie de a ne ref..
terapia fotodinamica laser
Clinica stomatologica premium laser Deos Dental este printre primele clinici din România care a introdus în planurile de tratament ale pacientilor aceasta procedura revolutionara de tratament-terapia fotodinamica laser.(PDT) Noi suntem o echipa de doctori stomatologi, care suntem convinsi ca fiecare pacient are dreptul la tratamente medicale premium si pentru acest lucru ne straduim sa fim mereu în avangarda domeniului stomatologic, investind profesional &ici..
Inserarea implanturilor cu laser
Deteriorarea minima a tesutului Laserele dentare ajuta medicul sa efectueze procedura cu o precizie mai mare, reducând deteriorarea tesutului înconjurator în timpul inserarii implantului. De asemenea, nu este nevoie de inciziii sau fire de sutura, deoarece inserarea si descoperirea implanturilor se face prin evaporarea gingiei cu echipamentul laser. Durere si sângerare redusa Laserele ajuta la coagularea mai rapida a vaselor de s&aci..
Alveolita
Durere redusa Tratamentul cu PRP ajuta la reducerea durerii si inflamatiei în alveolita postextractionala, contribuind la producerea de citokine antiinflamatorii si permitându-le pacientilor sa se bucure de o recuperare mai putin dureroasa si mai confortabila. Risc redus de infectie Autoplasma are proprietati antibacteriene, ajutând la reducerea riscului de infectie si la crearea unui mediu sanatos de vindecare. Totodata, reduce inflamatii..