Reparatii bijuterii aur & argint Bucuresti

Subrubrica: reparatii, service
Categorie: Bijuterii
...

Magzin de bijuterii din aur si argint cu pietre pretioase. Comercializam obiecte decorative din pietre naturale. Expertiza gemologica. Siraguri de pietre. Bijuterii unicat cat si in serie. Restaurare...

Bijuterii
Bucuresti, 11 Jul 23 15:25
...

Reparatii bijuterii si ceasuri, gravura si fotogravura bijuterii laser si mecanic, Placare cu aur si rodiu bijuterii si ceasuri, schimb baterii ceas si telecomenzi auto, schimb curele ceas din piele si...

Bijuterii
Bucuresti, 11 Jul 23 15:12
...

Magazin cu bijuterii din aur si argint. Oferim si servicii de reparatii, intretinere pentru bijuteriile de care nu te poti desparti.

Bijuterii
Bucuresti, 11 Jul 23 14:30

Alege ateliere specializate in reparatii, reconditionari, gravura bijuterii Bucuresti!

Cauti servicii profesionale reparatii bijuterii aur sau argint in Bucuresti? Pe Anuntul Telefonic gasesti ateliere specializate in reparatii, reconditionari, modificari sau gravura bijuterii. Poti gasi servicii precum: 

  • marit sau micsorat verighete, inele din aur, argint sau alte metale pretioase
  • lipit lant de aur sau argint, bratari sau cercei
  • reparat inchizatoare, montat piatra naturala
  • probat bijuterii si cantarit
  • expertiza pietre naturale
  • slefuire, curatare si redare stralucire bijuterii

Beneficiaza de servicii profesionale reparatii bijuterii Bucuresti la preturi avantajoase!

Fie ca ai o bijuterie de reparat, reconditionat sau modificat, aici vei gasi specialistii care sa te ajute. Astfel, obiectele tale pretioase isi vor recapata stralucirea si vor putea fi din nou admirate.

Verifica ofertele de pe site, compara-le, beneficiaza de servicii profesionale reparatii bijuterii Bucuresti la cel mai bun pret!