Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Unirii

450 €

Unirii,

450 €
Caracteristici
Suprafata 62 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Aragaz Frigider Liber Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Reabilitat termic M 6 min.
Descriere
renovat complet, cu un aer vintage, potrivit pentru cineva care cauta o casa spatioasa, iesita din tiparele clasice. Etajul 5/6, bloc reabilitat, la 10 min de Piata Unirii. Disponibil imediat.
Detalii suplimentare
La 10 minute de Piata Unirii, pe bd. Corneliu Coposu, un apartament cu 3 camere este pregatit sa devina casa dumneavoastra.

Incepand de la mobilier si pana la obiectele de decor, totul a fost ales in asa fel incat sa formeze un ansamblu placut privirii si care sa lase casa aerisita. Parchetul masiv, care a fost raschetat si lacuit da un farmec aparte casei.

Bucataria este mobilata si utilata complet si are suficiente spatii de depozitare, camera de zi este spatioasa si perfecta pentru intalniri cu prietenii. Langa dormitor, care este si el mobilat intr-un stil non-conformist, se mai gaseste o debara, foarte potrivita pentru a depozita tot felul de lucruri. Bucataria, dormitorul si camera de zi au vedere spre spatele blocului, unde este de fapt o gradina interioara in care au acces doar locatarii imobilului, iar blocurile si casele vecine sunt la o distanta suficient de mare incat sa aveti intimitate in casa.
1 vizualizari Bucuresti 24 Aug 18 08:43
Statii metrou
Piața Unirii 6 min
Universitate 11 min
Izvor 23 min
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..
Anunt inactiv