Ventilator Ruck EL 200 E2M 01

715 RON
1 / 1 ...

Ventilator Ruck EL 200 E2M 01

715 RON
Descriere
Ventilatorul in-line circular de tubulatura Ruck EL...M este un ventilator profesional intrebuintat pentru transportarea fluxului de aer si intensificarea acestuia in interiorul sistemului canalelor de ventilare. Ventilatorul de tubulatura Ruck Etalin este un ventilator diagonal cu paletele elicei profilate tridimensional si un difuzor profilat tridimensional in aval. Acest lucru are ca rezultat cea mai mare eficienta aerodinamica posibila. Elicea este echilibrata in doua suprafete conform clasei de calitate G 6.3 DIN/ISO 1940. Motorul este protejat in zona statorului si nu perturba aerodinamica. Un contact termic integrat protejeaza motorul la suprasarcina. Eficienta superioara a ventilatorului ETALIN se bazeaza pe calitatile sale aerodinamice. Datorita fluxului de aer axial aceasta gama minimizeaza semnificativ pierderile constructive in compara tie cu ventilatoarele centrifugale. Sunt utilizate motoare asincrone cu condensator proiectate pentru control in 3 trepte de turatie prin selector sau turatie variabila. Acesta este recomandat in special cand ventilatorul functioneaza perioade lungi in sarcina partiala. Cablul de conectare este directionat lateral in afara carcasei.

Pozitie de montaj variabila, montaj posibil pe orizontala si pe verticala. Instalare directa in linie, in reteaua de tubulaturi. Consola de montaj integrata pentru montare usoara. Carcasa din poliamida. ETALIN stabileste standardele pentru inalta eficienta pe intreaga suprafata a curbei de sarcina. Datorita aerodinamicii superioare si a eficientei motorului, a fost realizat un ventilator foarte compact si cu greutate optimizata.

Caracteristici:
Elice diagonala cu vane de ghidare tridimensionale in aval.
Turatie reglabila.
Termocontact integrat.
Include consola de montaj.
Dimensiuni compacte, reduse.
Carcasa din plastic.
3 trepte sau reglaj prin tensiune.
Motor protejat in spatiul rotorului.
Motor cu flux mixt cu stator, astfel ca ventilatorul genereaza un nivel de zgomot redus chiar si cu un debit mare.
Seria EL M este disponibila cu o capacitate de 360 ​​mc/h pana la 1710 mc/h si, in functie de capacitate, are un diametru de 125 mm pana la maxim 250 mm.
Ventilatorul Ruck EL...M este un ventilator puternic, cu tensiune controlabila, echipat cu un motor eficient din punct de vedere energetic si actionat cu un transformator in 3 trepte. Este disponibil cu motor cu curent alternativ economic (AC), care depaseste eficienta ventilatoarelor conventionale cu curent alternativ trifazat, fiind cu 50% mai economic.

Fabricat in Germania!
Vezi mai multe detalii si cumpara
526 vizualizari Ilfov, Voluntari, 19 Apr 12:55