Ventilator Ruck EM 125 E2 01

239 RON
1 / 1 ...

Ventilator Ruck EM 125 E2 01

239 RON
Descriere
Ventilatorul in-line circular de tubulatura Ruck EM...E este un ventilator profesional intrebuintat pentru transportarea fluxului de aer si intensificarea acestuia in interiorul sistemului canalelor de ventilare. Ventilatorul de tubulatura Ruck Etamaster este un ventilator diagonal, cu paletele elicei profilate tridimensional si un difuzor profilat tridimensional in aval. Acest lucru are ca rezultat cea mai mare eficienta aerodinamica posibila. Elicea este echilibrata in doua suprafete conform clasei de calitate G 6.3 DIN/ISO 1940. Motoare monofazice asincrone robuste pentru conectare directa la retea. Motorul AC este protejat in zona statorului si nu perturba aerodinamica. Un contact termic integrat protejeaza motorul la suprasarcina. Conectarea electrica se face prin intermediul cablului scos in exterior prin carcasa.
Pozitie de montaj variabila, montaj posibil pe orizontala si pe verticala. Instalare directa in linie, in reteaua de tubulaturi. Carcasa PPGF30 vopsita in RAL 7012, gri bazalt. Materialul constructiv de inalta performanta contine in proportie de 30% fibra de sticla si este foarte rezistent la coroziune si la intemperii. Reducerea semnificativa a pierderilor de debit duce de asemenea la diminuarea sunetului si, corelat cu designul care reduce vibratiile, se ajunge la o functionare lina.
Caracteristici:
Elice diagonala cu vane de ghidare tridimensionale montate in aval.
Carcasa din plastic rezistent la coroziune.
Motor AC.
Termocontact integrat.
Seria de produse Ruck EM...E este disponibila cu o capacitate de la 124 m³ / h pana la maximum 3180 m³ / h si, in functie de capacitate, are un diametru de 100 mm pana la maximum 315 mm.
Ventilatorul Ruck EM...E este un ventilator de tubulatura cu capacitate mare de ventilare si performanta ridicata. Ruck EM 125 E2 01 e disponibil cu trei viteze si e special conceput pentru ventilatia spatiilor casnice si comerciale, care necesita presiune ridicata, flux de aer puternic si nivel redus de zgomot. Este disponibil in varianta cu motor AC robust cu trei trepte de turatie.
Fabricat in Germania!

Vezi mai multe detalii si cumpara
74 vizualizari Ilfov, Voluntari, 18 Iul. '24 (12:45)