29.500 €

Militari Avantgarde City Tineretului 17

Descriere anunt

Militari Avantgarde City Tineretului 17

Vanzare garsoniera Militari Chiajna, Avangarde City (Tineretului 17), decomandata, semi mobilata, utilata, curata, libera, 29.500€, negociabil

Detalii suplimentare

Vanzare garsoniera Militari Chiajna Avangarde City (Tineretului 17), decomandata, semi-mobilata, utilata, curata, libera, 29.500€, NEGOCIABIL, 0730 014595

Va oferim pentru vanzare o garsoniera total decomandata, spatioasa, cu o suprafata utila de 30mp, semi-mobilata, cu bucataria mobilata si utilata, in ansamblul AVANGARDE CITY MILITARI (STR. TINERETULUI 17, BL. 5), situata la parterul (inalt) al unui bloc de D+P+7E construit in anul 2019, fiind folosite materiale de foarte buna calitate si utilizand tehnologii de constructie moderne, europene. Blocul este echipat cu lifturi silentioase marca Schindler. Garsoniera este dotata cu centrala termica proprie si calorifere, si se incadreaza in CLASA ENERGETICA A (100).

Camera de zi este foarte spatioasa si contine un pat cu saltea reconfortanta Dormeo.

Din camera de zi se poate iesi pe balcon, care este inchis cu geamuri termopan. Din camera de zi se intra in bucatarie, care este mobilata complet si utilata cu aragaz, cuptor pe gaze si frigider. Baia este dotata cu cada chiuveta, masca de chiuveta si masina de spalat rufe. In holul de la intrare este montat un dressing cu oglinzi.

GARSONIERA este foarte curata, libera si se poate ocupa imediat.

Ansamblu AVANGARDE CITY, este localizat in partea de vest a Bucurestiului zona rezidentiala MILITARI CHIAJNA pe strada TINERETULUI Nr. 17 (punct de reper METRO MILITARI) si se adreseaza persoanelor care isi doresc o garsoniera noua, cu o suprafata generoasa, avand un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate la un pret de achizitie corect. Ansamblu AVANGARDE CITY se desfasoara pe o suprafata de 35.000 mp. cuprinzand 11 imobile cu un regim de inaltime format din D+P+7E (demisol + parter + 7 etaje) - fiind deservite de lifturi moderne. Imobilele respecta toate normele de constructie in vigoare atat din punct de vedere seismic cat si din punct de vedere al izolarii termice si fonice. Situat intr-un areal aerisit in proximitatea Centrului Comercial Militari, ansamblu rezidential AVANGARDE CITY beneficiaza de acces in imediata apropiere la mijloacele de transport in comun catre liniile STB: 178, 138 si Maxi Taxi, precum si diverse centre comerciale (Lidl, Auchan, Metro, Praktiker), in proximitate sunt: farmacii, gradinite, scoli, parcuri, sali de sport, terase, restaurante, etc. Suprafata generoasa alocata acestui proiect completeaza un cadru urban in plina dezvoltare ce desavarseste confortul oferit. Ansamblul rezidential AVANGARDE CITY cuprinde un numar de 2500 de apartamente (garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere). Ansamblul beneficiaza de parcare proprie, administrare, salubritate, apa, canal, gaz, internet, precum si de toate facilitatile urbane implicite.

POZELE PREZENTATE SUNT REALE!

Aceasta oferta apartine exclusiv Agentiei Imobiliare EUROCASA.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie, 0730 014595.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton

Obiective interes

vezi mai multe