Militari, Garsoniera suprafata generoasa Nou

56.900 €

Militari, Garsoniera suprafata generoasa Nou

56.900 €
Caracteristici
Suprafata 47 mp An 2023 Decomandat Etaj 2 din 7 M 17 min.
Descriere
SUPER OFERTA - REDUCERI de pana la 7.100 de euro, garsoniera DECOMANDATA - 47 mpu, finisata la cheie, etaj intermediar, contorizare individuala, zidarie completa din caramida, acces securizat
Detalii suplimentare
Vrei sa-ti incepi viata pe cont propriu si te afli in cautarea unei locuinte care sa-ti ofere confortul, functionalitatea, dar si flexibilitatea de care ai nevoie? O unitate locativa monocamerala este, adesea, cea mai buna solutie pentru tinerii aflati la inceput de drum, iar in ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, gasesti proprietati semnificativ mai spatioase decat media practicata in piata, pe categorii de apartamente. Spre exemplu, garsoniera pe care ti-o propunem spre vanzare are o suprafata utila de 36.5 metri patrati, la care se adauga balconul, in suprafata de 10 metri patrati.
Programand o vizionare, vei descoperi ca locuinta despre care iti vorbim se distinge prin caracteristicile devenite deja obisnuinta pentru clientii EnVogue Residence, anume calitatea si siguranta constructiei, alaturi de finisajele din categoria premium. La suprafata generoasa a acestui tip de apartament se adauga un alt avantaj important pentru potentialii cumparatori, anume faptul ca dispune de bucatarie inchisa – ceea ce credem ca va contribui mult la sporirea confortului tau!
PLUS-VALOARE: Ne straduim in permanenta sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai bune oferte financiare, astfel ca facand o achizitie EnVogue Residence - Iuliu Maniu te vei bucura de urmatoarele beneficii:
• Preturi cu pana la 9.200 de euro mai mici pentru plata cash, comparativ cu achizitiile prin credit.
• Discounturi atractive aplicate la preturile de lista: minus 50 euro/mp pentru plata cash, fata de minus 100 euro/mp pentru plata prin credit.
• Asistenta GRATUITA, din partea unui broker de credite profesionist, pentru cei interesati de accesarea unei finantari bancare.
• Reducere de 10% la mobila din magazinul Mobexpert Militari, la cumpararea oricarei locuinte in cadrul EnVogue Residence - Iuliu Maniu.

Aflat in dezvoltare pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, in imediata apropiere a statiilor de metrou Pacii si Preciziei, EnVogue Residence - Iuliu Maniu aduce pe piata apartamente noi de calitate superioara, cu suprafete si compartimentari variate – garsoniere, studiouri, apartamente cu doua si trei camere, dar si penthouse-uri mai spatioase. Recent finalizata, prima faza de dezvoltare a proiectului (corpul C) cuprinde 169 de unitati locative, in vreme ce faza a doua (corpul B) este aflata in derulare si cuprinde 214 apartamente.
Locuintele din cadrul proiectului au suprafete generoase, peste media practicata in mod obisnuit pe acest segment de piata, in vreme ce dotarile si finisajele se incadreaza in categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidentilor acel plus de confort pe care si-l doresc in propriile case. Dovada a atentiei deosebite acordate sigurantei si confortului locatarilor, fiecare bloc din cadrul ansamblului EnVogue Residence - Iuliu Maniu include propriul adapost de protectie civila, amplasat la subsolul cladirii. De asemenea, dezvoltatorul a inceput deja instalarea de panouri fotovoltaice in cadrul proiectului, astfel ca viitorii rezidenti se vor putea bucura de confortul si beneficiile unei surse de energie regenerabila.
Specificatii si facilitati:
• Regim de inaltime de la 6 la 9 etaje
• Fundatie de tip radier general, cu 2 subsoluri
• Structura pe cadre de beton
• Adapost de protectie civila pentru fiecare bloc
• Panouri fotovoltaice
• Certificat de performanta energetica de clasa A
• Compartimentari interioare din caramida Porotherm
• Izolatie exterioara realizata din vata bazaltica si polistiren
• Grad ridicat de protectie ignifuga
• Sistem de termoizolatie si hidroizolatie de la Sika pentru terase
• Spatii verzi si zona de promenada
• Locuri de joaca pentru copii
• Spatii comerciale, restaurant, sala de fitness, supermarket
• Statii de incarcare pentru masini electrice etc.

Despre EnVogue Residence
Cu o experienta de circa 9 ani pe piata rezidentiala din Capitala si imprejurimi, portofoliul dezvoltatorului autohton EnVogue Residence cuprinde 5 proiecte finalizate si unul aflat in curs de constructie, anume EnVogue Residence - Iuliu Maniu. Printre obiectivele avute in vedere de companie se numara, in primul rand, siguranta si confortul locatarilor, alaturi de accesul facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, respectiv catre principalele puncte de interes ale orasului.
Optiuni interior
Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Structura beton Structura caramida
10.637 vizualizari Bucuresti, Sector 6, ieri, 20:30
Statii metrou
Preciziei 17 min
Statii STB
62 137 , 429 , 431 , 432 , 433 , N115 , N116 Grup Școlar Auto 4 min
62 137 , 138 , 429 , 431 , 432 , 433 Victoria 4 min
138 Complex Comercial Militari 8 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..