Voluntari Apartament 3 camere complet mobilat si utilat in Voluntari

129.900 €

Voluntari Apartament 3 camere complet mobilat si utilat in Voluntari

129.900 €
Caracteristici
Suprafata 66 mp An 2020 Semidecomandat Etaj 2
Descriere
Tip tranzactie: Vanzare, Apartament, Zona: Voluntari, Str. Galata Nr. 62, Complex Endora Residence, Pret de vanzare: 129.900,-EUR, Compartimentare: semidecomandat, Etaj: 2/4, Lift, Numar camere: 3, Bai: 2, Suprafata desfasurata cu terasa: 78,00 mp, Suprafata utila: 66,00 mp, Suprafata terasa 10,04 mp, Anul constructiei: 2020, Incalzire: centrala proprie.

Facilitati:

- amplasament in zona rezidentiala mixta
- apartament ce se vinde complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele
- constructie 2020
- terasa acoperita si inchisa cu geamuri mobile
- arhitectura moderna
- materiale si finisaje de foarte buna calitate
- centrala proprie
- complex ingradit
- disponibilitatea unui loc de parcare suprateran(care nu este inclus in pretul de vanzare al apartamentului)

COMISION 0% CUMPARATOR! Ne aflam la Galata nr. 62, nu in fata celebrului turn din Istambul, ci pe o strada frumoasa si linistita din Voluntari, unde in anul 2020 s-a dat in folosinta un elegant ansamblu de locuinte, ce poarta numele de Endora Residence. Complexul este situat intr-o zona de case la o distanta de 450 de metri de principalul bulevard din Voluntari, Bulevardul Eroilor care face legatura cu cartierul Colentina si centura Bucurestiului.
Arhitectura rafinata a acestui bloc de tip boutique cu patru etaje nu este doar interesanta, este foarte eficienta si confortabila, datorita spatiilor vitrate mari ce lumineaza spatiile comune de pe casa scarii, ce duc la o eficienta a costurilor de incalzire, electricitate dar si de aerisire naturala.
La intrarea in incinta acestei comunitati private, gasim locurile de parcare acoperite ce se afla la nivelul parterului si se desfasoara pe ambele parti pana la intrarea in bloc, care are o singura scara de acces. Acest apartament pe care vi-l prezentam cu impartire semidecomandata este situat la etajul doi, are o suprafata utila de 66.00 mp si o suprafata desfasurata de 78.00 mp, ce include o terasa de 10 mp. Orientarea ferestrelor este dubla, catre N-E pentru living, bucatarie si birou, iar pentru dormitorului matrimonial este catre S-E.
Impartirea armonioasa a apartamentului incepe cu un hol la intrare, o bucataria deschisa si delimitata de urmatoarea zona unde se afla livingul, ambele fiind incadrate pe exterior de o terasa inchisa pe toata lungimea acestora. Atat livingul spatios cat si bucataria au acces direct pe terasa care a fost inchisa cu un sistem foarte util de geamuri glisante din sticla.
Din living se face legatura cu un hol, ce comunica cu un birou intim si prima baie din apartament care este prevazuta cu cabina de dus, apoi tot din living se face legatura cu dormitorul matrimonial cu baia matrimoniala. Atat biroul cat si dormitorul matrimonial au cate un balcon frantuzesc.
Apartamentul se vinde la cheie asa cum este prezentat si in poze, mobilat complet in fiecare incapere si utilat complet cu toate electrocasnicele, care sunt noi si de foarte buna calitate, fiind un mare avantaj pentru cei ce doresc sa achizitioneze aceasta locuinta cu credit bancar, fara a mai avea costuri suplimentare de renovare sau mobilare. Pentru cei care doresc si un loc de parcare, exista disponibil un loc de parcare suprateran care insa nu este inclus in pretul de vanzare.
Astfel ca daca iti doresti o locuinta noua, complet mobilata, utilata, confortabila si gata de mutare, este cazul sa ne contactezi si sa programezi o vizionare!
264 vizualizari Ilfov azi; 13:06
Statii metrou
Statii STB
409 , 460 , 468 Democrației 7 min
409 , 460 , 468 Revoluției 9 min