165.000 €

Vanzare 3 camere, duplex Estia Residence

  • Suprafata 81 mp
  • An 2008
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 11
Bucuresti, 03 iul, 14:57

Descriere anunt

Vanzare 3 camere, duplex Estia Residence

oferta exclusiva. avem cheile proprietatii.

Vanzare apartament 3 camere, duplex Estia Residence

Ofer spre vanzare apartament 3 camere, duplex, pe strada Tuzla, nr. 39, in Ansamblu Estia Esidence.

Apartamentul este inchiriat pana in aprilie 2022 cu venituri anuale de 8.900 euro.

Pret vanzare: 165.000 euro TVA

Anul constructiei: 2008

Apartamentul este un duplex intr-un imobil format din 11 nivele, cu o suprafata utila de 80 mp, compus din: doua dormitoare, un living, o bucatarie, doua toalete, doua holuri, doua balcoane, o boxa, loc de parcare.

Se vinde mobilat.

Ansamblul ESTIA RESIDENCE este situat in partea de nord-est al Municipiului Bucuresti, in cartierul Tei, cladirea este formata din: 3S P 11 Etaj Tehnic.

Ansamblul este individualizat printr-o independenta energetica (post de transformare propriu), centrala termica proprie, sistem de prevenire a incendiilor pentru garaje, bazin apa, paza 24 h, adapost ALA, etc.), precum si prin facilitatile gen: control integrat de acces in condominiu, televiziune prin cablu, telefonie fixa, internet, etc.

Suprastructura este formata din pereti, stalpi, grinzi de cuplare si planseu din beton armat. Grosimea planseelor este de 15 si/sau 18 cm.

Inchiderile exterioare sunt din zidarie de BCA (30 cm) si termoizolatie din polistiren de 10 cm.

Gradina ansamblului este departajata de alei pietonale, pavate cu placi de granit, detine: plante decorative (flori si arbusti), sistem de iluminat, sistem de drenaj al apelor pluviale si aspersoare (sistem programat). Incinta precum si accesul in garaj, sunt monitorizate video 24/24 ore, cu posibilitatea de urmarire a istoricului. Rampa auto are un sistem de incalzire (degivrare) incorporat.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie prin telefon:0725.427.427.