190.000 €

Unirii apartament 3 camere, bloc 2007, loc parcare

  • Suprafata 82 mp
  • An 2007
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
  • Piața Unirii 2 (M1, M2) ...10 min.
Bucuresti, 04 dec, 12:00
Urca primul in lista

Descriere anunt

Unirii apartament 3 camere, bloc 2007, loc parcare

Unirii planul secund de blocuri, zona linistita, bloc cu lift, apartament spatios, mobilat si utilat, dormitor matrimonial cu baie proprie, living 27 mp open cu bucataria, disponibil imediat.

Detalii suplimentare

Va prezint spre vanzare un apartament deosebit cu 3 camere in zona Unirii Traian, situat la etajul 2/5 al unui bloc construit in 2007. Blocul se afla in plan secund fata de bld Unirii, zona linistita, locatari civilizati. Imobilul prezinta lift si este monitorizat video, avand inclusiv servicii de supraveghere 24 de ore, in trei schimburi.

Conform releveului, apartamentul dispune o suprafata de 82 mp, compus din doua dormitoare, doua bai (ambele dispun de aerisire prin fereastra), living 27 mp open cu bucataria, balcon inchis, hol generos cu spatii de depozitare. Dormitorul matrimonial dispune de baie proprie cu cabina de dus. Tot apartamentul este modernizat, av�nd un design aparte. Peretii sunt placati cu piatra naturala iar in bai cu mozaic. Este mobilat si utilat complet, prezinta centrala termica proprie, aer conditionat finisaje de calitate cu gresie, faianta, parchet, termopan. Orientarea este mixta. Deasemenea, veti dispune de un loc de parcare ADP suprateran imediat in proximitatea imobilului.

Datorita pozitionarii, aveti acces facil la mijloacele de transport in comun si la centrele comerciale. Deasemenea, in zona se afla scoli, gradinite, parcuri cu locuri de joaca pentru copii.

La cererea cumparatorului, apartamentul se poate vinde mobilat si utilat complet.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Unirii 2 (M1, M2) 10 min.
Timpuri Noi - Metro M1 18 min.