448.500 €

Unirii Apartament 3 Cam Ultramodern Oportunitate investitie

  • Suprafata 170 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 7
Bucuresti, 03 dec, 05:00

Descriere anunt

Unirii Apartament 3 Cam Ultramodern Oportunitate investitie

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale?

Va puteti gasi linistea unui nou camin intr-un apartament cu design deosebit si amplasare centrala ce se bucura de imbinarea stilului clasic, boem, cu cel contemporan, adaptat la nevoile curente.

Apartamentul dispune de 3 camere, este situat la etajul 1, finisat dupa standarde inalte de calitate fiind folosite materiale de exceptie, dintre care amintim baie si bucatarie placate cu piatra naturala, parchet triplustratificat, incalzire prin pardoseala.

Imobilul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 170 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene Totodata, suprafata teraselor este de 32 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei.

Noutatea a insemnat mereu un pas inainte. Stilul boem al zonei bucura ochiul, insa adaptarea la tehnologie a blocului are grija de nevoile noului proprietar. Astfel, la cererea noului proprietar, putem pune la dispozitie sistemul Smart Home - cele mai bune solutii inteligente pentru o casa sigura, economica si confortabila. Sistemul cuprinde: iluminat prize, sistem irigatie automat, iluminat comanda vocala, sistem sonorizare wi-fi, conectare cu statia ANM, acces in apartament cu recunoastere faciala, comenzi automate incalzire pardoseala si ventilatie. Ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului la intrarea in locuinta este o solutie care asigura pe termen lung sanatatea familiei tale. Aport de aer proaspat permanent, mentinerea nivelului CO2-ului si substantelor volatile (VOC) la nivele care asigura un mediu sanatos in interior, economii la incalzirea si racirea locuintei.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Apartamentul are inclus un loc de parcare la subsolul cladirii. Accesul in parcare se face cu ajutorul unui lift auto.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun (metrou Universitate,STB), scoli(Colegiul National Matei Basarab), parcuri(Parcul Mantuleasa), hipermarketuri ( atat magazine stradale, cat si Mega Image), si restaurante (Brooklyn Style, El Grande Comandante, Simbio, Coftale).

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.