84.000 €

Trei camere cu 2 bai si balcon bloc nou

  • Suprafata 74 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 6
Sector 4, 29 iun, 15:28

Descriere anunt

Trei camere cu 2 bai si balcon bloc nou

apartamentul de 3 camere din sectorul 4, se regaseste la etajul 4 din 7, beneficiaza de o compartimentare moderna cu 3 camere spatioase si luminoase, mutare pana la sfarsitul acestui an.

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare, un apartament de 3 camere intr-un imobil nou. Locuinta are o suprafata utila generoasa, atent compartimentata pentru a oferi spatiul mult dorit in locuinta dumneavoastra. Acest ansamblu este in topul proeictelor din zona de sud a capitalei si se face remarcat prin atentia la detalii si nevoi ale viitorilor proprietari.

Ansamblul se afla in imediata apropiere a Bd. Metalurgiei, in apropierea centrelor comerciale de mare interes precum Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour Grand Arena si Selgros.

Statia STB 241 care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei, se afla la 2 minute distanta de bloc.

Imobilul este construit pe cadre si grinzi de beton armat, compartimentarile sunt integral din caramida Porotherm 30 cm la exterior, 12,5 cm la interior, este izolat exterior cu Polistiren de 10 cm peste care se aplica vopsea decorativa.

In interiorul ansamblului vor fi amenajate locuri de joaca si spatii verzi, dar si parcari care se vor oferi GRATUIT. Blocul va fi racordat la toate utilitatile sectorului 4: gaz, curent, canalizare si apa. Fiecare locuinta in parte va beneficia de centrala proprie 24KW, incalzire in pardoseala, bazin WC incastrat si vas suspendat, gresie si faianta Marazzi, baterii cada si chiuveta Grohe si Aqua Vive, usi si parchet import Polonia, glafuri exterioare si tamplarie PVC.

Blocul dispune de 2 lifuri pe etaj, videointerfon, pe casa scarii vom avea travertin, mana curenta de inox , iar balcoanele vor fi din sticla. Imaginile sunt cu titlu informativ!

Pretul de lista al locuintei este de 84000 Euro, TVA 5% inclus.

Achizitia apartamentului se poate face prin orice tip de credit bancar sau cash, pentru plata cash in sistem anticipat se ofera discount!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton