Titan. Un apartament in care simturile depasesc vizualul

129.980 €

Titan. Un apartament in care simturile depasesc vizualul

129.980 €
Caracteristici
Suprafata 61 mp An 1968 Decomandat Etaj 4 din 4 M 8 min.
Descriere
Pentru o imagine aproape completa, iti recomand cu caldura parcurgerea intregului text de prezentare!!!

Zona: Titan, Al. Stanila 6, sector 3
Pret: 129.980 EUR
Etaj: 4/4
Numar camere: 3
Confort: Lux
Compartimentare: decomandat
Suprafata desfasurata: 65,40 mp
Numar bai: 1
Anul constructiei: 1968

Facilitati:

- pozitie extrem de facila si frumoasa, bloc deosebit
- ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
- amenajari de top, finisaje premium
- centrala termica proprie
- vecinatati: metrou Titan, parcuri IOR si Titanel, galeriile Titan

Buna dimineata!

Da, la mine e dimineata, chiar daca la tine e dupa-amiaza sau seara... sau poate pranz? Si asta, pentru ca imi place sa scriu dimineata. Am capul mai limpede decat in orice alt moment al zilei si pot cuprinde toate detaliile esentiale a ceea ce vreau sa-ti transmit.

Eu sunt Ionut si am pregatit pentru tine un apartament... ”tata de mata”, cum ar spune un roman hatru! Un apartament fata de care... n-ai, dom'le, cum sa fii hater, oricat de hater ai fi sau ti-ai propune.

Si stii de ce? Pentru ca apartamentul asta, aproape ca n-are cusur! Si vei afla curand, tot aici, ce inseamna "aproapele" asta.

Si, ca s-o luam cu inceputul, vreau sa-ti spun ca la blocul H10 ajungi mai repede decat ai clipi. Pentru ca esti la fix 500 de metri (7 minute) de gura de metrou Titan sau poti ajunge cu masina din bd. Nicolae Grigorescu prin strada Rotunda si ajungi in fata imobilului frumos reabilitat si inconjurat de verdeata.

Spatiile comune, deosebit de curate si ingrijite, denota o administratie responsabila si de proprietari cu mult bun-simt si spirit civic.

Vreau sa-ti spun ca fotografiile pe care le prezentam sunt, in mare masura, in concordanta cu realitatea. Insa, atunci cand vei ajunge sa vezi apartamentul, vei realiza ca este mai frumos decat in materialul de prezentare (apropo, ti-am atasat si un video). Si nu iti spun asta ca sa vii de curiozitate, ci pregatit sa investesti intr-o casa in care te poti muta doar cu hainele si parfumurile. Si nu exagerez cu nimic pentru ca rar poti gasi in piata o proprietate care sa fie atat de bine pusa la punct, atat de calda si primitoare, atat de bine organizata, dotata si finisata.

Inca de la intrare te vei simti ACASA! Caci masa imbietoare conceputa special pentru familie este pozitionata in fata bucatariei ce a fost creata cu stil, eleganta si maxima functionalitate.

Livingul confortabil si cu acces in balconul in care iti poti savura cafeaua in liniste, iti creeaza acelasi sentiment de ACASA. Cald, primitor, distins, conceput cu eleganta si stil, are toate atuurile necesare unei vieti tihnite, alaturi de familie.

Cele doua dormitoare, unul conceput pentru un copil, celalalt pentru un adolescent, au fost create in aceeasi maniera eleganta si, in acelasi timp, primitoare.

Baia cu dus walk-in si lavoar "imbracat" in lemn, definitiveaza decorul de senzatie ce se regaseste in intregul apartament, holul catre aceasta fiind, de asemenea, personalizat inclusiv cu spatii ce "ascund" elementele de utilitate, respectiv masina de spalat rufe, insotita de uscator.

Iar pentru un confort maximal, proprietarii s-au gandit inclusiv sa monteze propriul sistem de incalzire ce consta in centrala termica amplasata in bucatarie.

Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma poti suna oricand:

- luni - vineri - 09.00 - 18.00;
- sambata - 10.00 - 14.00.
90 vizualizari Bucuresti 24 May, 11:31
Statii metrou
Titan 8 min
Nicolae Grigorescu 14 min
1 Decembrie 1918 23 min
Statii STB
101 , 102 , 311 Policlinica Titan 2 min
101 , 102 , 311 Liviu Rebreanu 7 min
101 , 102 , 311 Postăvarului 7 min
Bd. Nicolae Grigorescu 7 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..