99.000 €

Titan parc si metrou, complex rezidential modern

  • Suprafata 76 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 13
  • Titan ...3 min.

Descriere anunt

Titan parc si metrou, complex rezidential modern,

comision 0. Va oferim spre vanzare un bloc modern ce dispune de toate avantajele: amplasament, constructie si pret. Finisajele sunt de cea mai buna calitate. Direct de la dezvoltator, oferta limitata,

Detalii suplimentare

Va invitam sa descoperiti un ansamblu rezidential deosebit din toate punctele de vedere. Blocul pe care vi-l oferim spre vanzare armonizeaza si inglobeaza perfect toate detaliile pe care si le doresc cumparatorii de locuinte noi.

Designul blocului este unul complet modern, fatada blocului este predominata de inchideri totale cu sticla, spatiile aferente cladirii sunt amenajate impreuna cu un peisagist pentru a reusi sa va cream un ansamblu care sa va aduca de fiecare data cand il vedeti bucuria deciziei luate in vederea cumpararii.

Amplasamentul blocului este ideal deoarece va asigura la distante accesibile cam tot ce va trebuie pentru a va putea crea un mediu de viata ideal: Parcurile Titan si IOR (7 min de mers), Parcul Titanii (3 min) Metrou Titan (7 min), RATB: 19, 23, 253, 330, 335, 101, 102, 311; Auchan, Lidl, Galeriile si Policlinica Titan si o multitudine de unitati de invatamant si HoReCa.

PRET: 99 000 EURO + TVA 5%

Negociabil

COMISION 0

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Titan 3 min.