75.100 €

Titan, Pallady

  • Suprafata 79 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...17 min.

Descriere anunt

Titan, Pallady,

dezvoltator, ap. 2 cam., decomandat, etaj p-5, constructie beton caramida, finalizare noiembrie 2018, se preda cu g, f, p, t, um, 10 min. metrou 1 Decembrie 1918, se accepta prima casa, ipotecar,

Detalii suplimentare

Un mare avantaj al acestui complex este reprezentat de diversitatea apartamentelor si a compartimentarilor.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales este unul excelent, aflat intr-o zonain plina dezvoltare care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat stradal si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Este solutia completa pentru cei ce isi doresc un apartament nou la un pret avantajos, o constructie solida, realizata din beton armat in sistem cadre, zidarie realizata din caramida tip porotherm ( pereti exteriori si interiori) si accesibil din punct de vedere al amplasarii.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, usa acces apartament, tamplarie PVC, geam termopan tripan tip Salamander, instalatie electrica+sanitara+termica completa, centrala termica proprie pentru fiecare unitate locativa, interfon.

Accesul la mijloacele de transport in comun este facil, existand mai multe linii de autobuz in b-dul Th Pallady si statiile de metrou Nicolae Teclu si 1 Decembrie 1918, care fac legatura cu orice zona din capitala.

Este situat la 10 minute distanta de centrele comerciale precum: Auchan, Metro, IKEA (de inaugureaza in 2018 noua locatie), Decathlon, LIDL, Penny.

Centura orasului se afla in imediata apropiere a complexului si faciliteaza accesul catre Autostrada A2.

Pentru informatii suplimentare, detalii sau programare

SE ACCEPTA SI CREDIT

AVANS 15% =83000euro

AVANS 5%=86955euro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 17 min.