69.350 €

Theodor Pallady, metrou, ideal Prima Casa

  • Suprafata 80 mp
  • An 2018
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 11 oct, 10:43

Descriere anunt

Theodor Pallady, metrou, ideal Prima Casa,

apartament 3 camere decomandat cu o suprafata de 80 mp, situat la 10 minute de mers pe jos de metrou, disponibil la etajele 1 si 2 intr-un ansamblu rezidential compus din 5 blocuri cu un regim de P+3E.

Detalii suplimentare

Apartament 2 Camere decomandat cu o suprafata utila de 71,90 mp, cu balcon de 7,9 mp, situat la o distanta de 10 minute de metrou, disponibil la etajele intermediare , intr-un imobil avand un regim de inaltime de Demisol+P+4E, facand parte dintr-un ansamblu exclusivist compus din 5 blocuri, cu locuri de parcare disponibile pentru fiecare apartament in parte cat si pentru eventualii vizitatori, avand ca si termen de finalizare Mai 2019.

Constructia imobilului este din betorn armat cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, apa, curent electric, gaze naturale.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termoizolant, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.

Finisajele (gresia, faianta, parchetul) cat si usile de interior sunt la alegere dintr-o paleta variata intr-un buget de 30lei/metru patrat. Centrala termica Imergas, termopan, calorifere de otel, cat si obiectele sanitare sunt standard pentru fiecare apartament in parte.