84.900 €

Special, neatins, elegant. Fii cu stil in casa cu stil, intre Valea Argesului si Valea Ialomitei

  • Suprafata 62 mp
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Bucuresti, 18 mar, 18:37

Descriere anunt

Special, neatins, elegant. Fii cu stil in casa cu stil, intre Valea Argesului si Valea Ialomitei,

Zona: Drumul Taberei - Al. Parva 5, bl. D23B, sector 6

Pret: 84.900 EUR

Etaj: 1/4

Numar camere: 3

Compartimentare: decomandat

Suprafata imobil: 66,65 mp

An constructie: 1978


Facilitati:


- zona excelenta, retrasa, intre Valea Argesului si Valea Ialomitei

- ideal rezidenta familie

- mobilat si utilat ultramodern

- etaj inferior

- vedere dubla, orientare cardinala est-vest

- loc propriu de parcare si boxa

- multiple mijloace de transport in comun, viitor metrou Valea Ialomitei

- scoli, gradinite, banci, piata, loc de joaca

- vecinatati: Valea Argesului, Valea Ialomitei, Kaufland, Lidl


Rar intalnesti proprietati in piata in care, inclusiv noi, brokerii imobiliari, ne bucuram de atmosfera calda, linistita, prietenoasa, inca de cand patrundem in interior. Iar daca veti pasi in incinta acestui apartament, va veti convinge ca nu am exagerat cu nimic.


Am ascultat prin telefon descrierea sumara dar consistenta a proprietarului, o descriere usor emotionala ce parca se referea la propriul copil. M-a rugat sa-l ajut sa-i gasesc o familie cu unul sau doi copii care sa fie responsabila de proprietatea in care a investit emotie si multi bani pentru propriul confort, de care n-a beneficiat datorita relocarii peste mari si tari, acolo unde l-a chemat destinul.


Evident ca am fost curios sa ajung si sa vad ce ascunde aceasta locuinta si, intr-una din zilele imediat urmatoare, am parcat pe propriul loc de parcare din fata balconului. Privind blocul, am realizat ca este complet atipic pentru cartierul Drumul Taberei, afland ulterior ca edificarea a inceput in primavara anului 1977 si dat in folosinta in anul imediat urmator. Am patruns in interiorul imobilului, in scara curata prevazuta cu interfon, cu cate 2 apartamente pe nivel, pana la primul etaj.


Asteptarile nu mi-au fost inselate cand, pasind in apartament am patruns intr-un hol larg, cu acces in living si in bucataria inchisa, generoasa, mobilata si utilata ultraelegant cu tot ce este necesar unei familii cu pretentii: plita pe gaz si cuptor electric Samsung, hota retractabila si masina de spalat vase Whirlpool, combina frigorifica si masina de spalat rufe Beko, lavoar si baterie Franke.


O masa eleganta, rotunda, extensibila, impreuna cu un set de scaune, ocupa perfect locul gandit ca zona de dinning, definitivand astfel un spatiu complet pentru mesele in familie.


Din holul principal se face accesul in sufrageria cocheta, mobilata simplist, decorata in nuante de lemn de nuc si stejar, prin mobilierul elegant compus din linie TV si canapea extensibila din piele in completare cu parchetul din lemn triplu stratificat utilizat, de altfel, si in dormitoare.


Mai departe, din holul in forma de "L", se patrunde in baia la fel de eleganta ca si restul casei si prevazuta cu cada si in cele doua dormitoare, cel principal, intim, cu pat matrimonial, dulap tip "dressing" si iesire in balconul generos iar cel de-al doilea, mobilat special pentru pustiul familiei si zugravit in culori vesele, luminoase.


Apartamentul prevazut cu ferestre termopan cu geam triplu este placat cu parchet din lemn triplu stratificat de stejar, gresie si faianta portelanate, usi de interior deosebit de elegante, din lemn masiv.


Instalatiile electrice si sanitare au fost inlocuite in totalitate, definitivandu-se astfel confortul si siguranta locuintei. Vederea din apartament este dubla, atat catre intrarea dinspre aleea Parva unde se regaseste si locul de parcare cat si catre parcul Sf. Andrei, amenajat, din spatele acestuia, ambele puncte cardinale (rasarit si apus) fiind "imbracate" in verdeata caracteristica intregului cartier.


Ca sumar, amintesc urmatoarele: apartamentul in suprafata de 66,65 mp este compus din 3 camere decomandate, este situat la etajul 1 al blocului finalizat in anul 1978, amplasat pe Al. Parva nr. 5 si este ideal pentru rezidenta unei familii extinse. De asemenea, amintesc existenta unei boxe de cca 7 mp in subsolul imobilului, excelenta pentru depozitarea bunurilor ce necesita spatiu.


Vecinatatile complexe sunt in concordanta cu cerintele oricarei familii, in proximitate, apartamentul beneficiind de parcul si scoala gimnaziala "Sf. Andrei", gradinita 208, multiple mijloace de transport (autobuze: 168, 268, 368 via Pta Romana, troleibuze: 69, 71 via Universitate respectiv Gara de Nord, inclusiv viitor metrou Valea Ialomitei), hypermarket-uri Lidl, Kaufland, piata Valea Ialomitei, toate la doar cateva minute de la bloc. De asemenea, parcul Drumul Taberei se situeaza la cca 12 minute de mers pe jos.


In ceea ce priveste documentele proprietatii, acestea sunt clare, complete si pregatite pentru vanzare.


Va invit sa va convingeti de veridicitatea celor descrise si sa va stabi