75.700 €

Soseaua Colentina, 10 min. Obor, apartament confortabil si primitor

  • Suprafata 60 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 10
  • Metro M1 Obor ...14 min.
Bucuresti, 01 iun, 11:34

Descriere anunt

Soseaua Colentina, 10 min. Obor, apartament confortabil si primitor,

0% comision pentru cumparator!

Va prezint un apartament care este pregatit sa devina locuinta dvs. confortabila si placuta.

Apartamentul este semidecomandat, situat la etajul 3/10, cu vedere mixta.

Mutarea la casa noua va fi usoara, intrucat nu veti trece prin efortul renovarii. Apartamentul a fost renovat integral, de la zero: instalatii electrice si sanitare, usa metalica la intrare, usi interior Porta Doors, geamuri termopan, parchet stratificat, gresie & faianta Delta Design, AC panasonic, rulou exterior PVC la living, calorifere otel cu repartitoare montate, peretii dinspre exteriorul blocului izolati si pe interior la dormitoare, pentru o cat mai buna izolatie termica.

Apartamentul se vinde si partial mobilat – bucataria mobilata si utilata (cuptor electric Bosch + plita & hota Ariston), dormitorul cu pat matrimonial si sifonier pe tot peretele. Tot mobilierul a fost facut la comanda si este de foarte buna calitate. Inclusiv balconul are polite si un dulap, pentru a avea spatiu de depozitare suficient.

Blocul este reabilitat si zugravit si foarte curat si la interior (intrari, casa scarii, cabina lift, subsol).

Acomodarea copiilor la casa noua va fi si ea usoara - peretele din dormitorul mic este pictat manual cu personaje cunoscute din desene animate, care le tin companie :)

Localizare: la cca. 10 minute de Obor, pe Soseaua Colentina. Accesul este usor atat spre Nordul orasului cat si spre centru. La 5 minute se gaseste un magazin Kaufland, tot aproape sunt si Mall-ul Veranda si 2 parcuri pentru petrecerea timpului liber: Parcul Plumbuita si Parcul Tei.

Va invit sa va cunoasteti viitoare casa!

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Obor 14 min.