80.000 €

Ramura Jiului, Drumul Taberei

  • Suprafata 78 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, 03 oct, 13:20

Descriere anunt

Ramura Jiului, Drumul Taberei

Comision 0% apartament cu 3 camere, decomandat, modern, spatios, finisat la cheie.

Detalii suplimentare

Apartament cu trei camere modern, spatios la parter, finisat la cheie.

Suprafata de 78 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, bai complet mobilate. Apartamentul are bucatarie spatioasa, inchisa.

Proiectul TheBuilding 50 - Ramura Jiului contine apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, bucatarii inchise, suprafete vitrate mari si balcoane generoase.

Toate unitatile se predau finisate la cheie. Amenajarea fiecarei unitati poate fi facuta in functie de preferintele viitorului proprietar, fiind puse la dispozitie bugete pentru fiecare categorie de finisaje. Apartamentele vor fi predate cu: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica , tamplarie PVC 5 camere, obiecte sanitare,centrala termica, aparataj electric (tablou electric, intrerupatoare, prize speciale pentru: blat, aer conditionat, hota+plita+cuptor, centrala termica si masina de spalat) peretii fiind vopsiti in alb.

Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm.

TheBuilding 50 - Ramura Jiului se afla in Drumul Taberei, accesul se face rapid din strada Valea Oltului, strazile fiind asfaltate pana in fata proiectului. In apropiere sunt numeroase facilitati precum Parcul Brancusi, restaurante, farmacii sau supermarketuri.

Liniile STB si viitoarea statie de metrou Valea Ialomitei se afla in apropiere. Pret 80.000 euro, tva inclus.

Hai la vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton
Structura caramida