75.900 €

Rahova, Soseaua Salaj, Confort Urban Residence

  • Suprafata 94 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 9
Bucuresti, 20 mar, 16:45

Descriere anunt

Rahova, Soseaua Salaj, Confort Urban Residence

3 camere, decomandat, 2 gr. sanitare, 94 mp utili, etaj 6 din 9, dotat cu centrala in condensare, caorifere si obiecte sanitare la baie, finisat pe gustul cumparatorului cu gresie, faianta si parchet

Detalii suplimentare

Confort Urban Residence Rahova, lanseaza in 2018, cel mai asteptat proiect rezidential din zona - 9 bis. Imobilul dispune de 9 etaje, apartamente cu doua si trei camere, dar si spatii comerciale. Va prezint un apartament cu trei camere, cu o suprafata generoasa de 94 mp utili, decomandat, amplasat la etajul 6, ce dispune de bucatarie inchisa, doua gr. sanitare si balcon. Una dintre bai are geam!

Apartamentul este ideal pentru o familie, asigurand confortul necesar atat prin finisajele de mare calitate, ce se realizeaza la comanda, pe gustul clientului, cu produse din import, cat si prin dotarile ca centrala termica in condensatie, calorifere, obiecte sanitare in bai, prize, intrerupatoare, videointerfon,s.a.

Proiectul dispune de toate facilitatile marelui ansamblu Confort Urban Residence Rahova (peste 25 de blocuri locuite deja), precum supermarket, salon infrumusetare, restaurant si loc de joaca, spatii verzi si de relaxare, dar si de parcari ce pot fi achzitionate cu 2000 euro.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton