69.900 Lei

Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin

  • Suprafata 100 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 7

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin,

apartament 3 camere decomandat, 100 mp, etaj 6, gresie, faianta, parchet, usi de interior, centrala termica, obiecte sanitare, lift, constructie 2018. Disponibil imediat. Pret 69.900 euro TVA 5% inclus

Detalii suplimentare

Oferta—Kristal Residence-CARTIERUL LATIN, .Va propunem spre cumparare un apartament de 3 camere , cu o suprafata utila de 100 mp , foarte luminos, amplasat intr-un bloc nou ce dispune de o pozitiona excelenta, cu acces la scoli si gradinite,piete,magazine, centre medicale.

Apartamentul se vinde complet finisat cu materiale de cea mai buna calitate: gresie, faianta, parchet de import, geam termopan cu tamplarie pvc, obiecte sanitare din ceramica in baie, centrala proprie de apartament, calorifere, usi de interior , usa metalica la intrare. Este bransat la toate utilitatile si contorizarile sunt separate.

Compartimentarea interioara este decomandata, gandita in asa fel incat sa ofere un confort sporit si o maxima eficienta a spatiului locativ: hol generos la intrare, camere foarte mari, baie spatioasa.

Pretul de lista 74.900 euro ,TVA 5% inclus.

Pret promotional 69.900 euro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida