71.900 €

Prelungirea Ghencea, 3 camere, 100.52 mp

  • Suprafata 100 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 7
Bucuresti, ieri, 11:56

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, 3 camere, 100.52 mp,

C. Latin, apartament 3 camere, decomandat, disponibil imediat, finisaje lux, 100.52 mp utili, centrala termica proprie Ariston, obiecte sanitare in bai, baie cu geam, bucatarie inchisa, acte la zi.

Detalii suplimentare

Apartament 3 camere, decomandat, disponibil in bloc nou, cu predare imediata, finalizat. Acesta dispune de finisaje premium, de centrala termica proprie, marca Ariston - cunoscuta pentru fiabilitate, de calorifere speciale, precum si de obiecte sanitare in bai. Avand o pozitie privilegiata, in zona deja dezvoltata, ce dispune pe langa atat de necesarele mijloace de transport in comun (RATB 122,222 si viitorul metrou de la Valea Oltului) si de facilitati precum: supermarketuri diverse, farmacie, macelarie, piata de legume fructe, restaurante, saloane de infrumusetare, sala de fitness, terase, locuri de joaca, s.a.m.d.

Blocul dispune de finisaje lux, casa scarii fiind placata cu marmura, mana curenta inox, lift silentios, iar partile comune exterioare fiind amenajate cu gazon, pavaj, precum si bancute si loc de joaca pentru copii.

Pret promotional valabil pentru plata din surse proprii!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida