68.785 €

Pipera, langa lac, cu piscina

  • Suprafata 68 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 14 iun, 18:03

Descriere anunt

Pipera, langa lac, cu piscina

3 camere, 2 bai si 2 balcoane. Apartamentul de 68 mp utili se afla in ansamblu nou, cu piscina, gata in 2019, in vecinatatea lacului Cretuleasca, langa Cosmopolis. Toate utilitatile. 0 comision.

Detalii suplimentare

Apartamentul de 3 camere din oferta, tip Laussane, este disponibil la etajele 1-M. Laussane este un apartament cu bucatarie spatioasa, semi-inchisa, 2 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane.

Toate apartamentele din ansamblu se livreaza finisate cu materiale de calitate buna (parchet, gresie, faianta), obiecte sanitare si centrale individuale.

Swiss Lake Residence se dezvolta pe un teren de 13.000 mp si cuprinde 110 apartamente, organizate in 5 imobile, cu lift, la care se adauga numeroase locuri de parcare si boxe pentru depozitare.

Doar 50% din aria totala a proiectului este destinata constructiilor. Suprafetele locative interioare sunt completate de zone verzi si spatii comune de recreere in aer liber pentru intreaga familie, inclusiv piscina pentru adulti si copii.

Ansamblul Swiss Lake Residence se afla in nord-estul Bucurestiului, integrat intr-o zona rezidentiala moderna, dezvoltata, cu arhitectura unitara, chiar pe malul lacului.

Programeaza o vizionare si descopera cum poti locui intr-o oaza, la doar 10 km de centrul Bucurestiului.

*Pentru cei care si-ar dori mai mult loc in aer liber, la parter sunt disponibile apartamente tip Laussane cu gradina (contactati-ne pentru oferta de pret).

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat