220.000 €

Pipera Iancu Nicolae, Rovere, 130mp comision 0%

  • Suprafata 130 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 13 dec, 16:22

Descriere anunt

Pipera Iancu Nicolae, Rovere, 130mp comision 0%

Apartament exclusivist, de 130mp in complexul rezidential de lux, privat, Rovere, situat in Pipera, pe Bd. Iancu Nicolae. Complexul dispune de piscina exterioara si gradina amenajata, paza 24/24, videointerfon, receptie, supraveghere video, intrare, scara si lifturi precum intr-un hotel de lux.

Apartamentul care era gandit din proiect pentru trei camere, a fost compartimentat de constructor si arhitect intr-un apartament de doua camere, la dorinta actualului proprietar. Se poate reveni la forma initiala pentru cei ce au nevoie de un apartament de trei camere. Astfel, apartamentul in forma actuala dispune de un living de 41mp, un dormitor de 20mp, bucatarie de 21mp, doua bai mari, de 8mp, respectiv 4mp si doua terase deschise ce totalizeaza peste 32mp. Toate finisajele urmeaza ultimele tendinte in amenajarile interioare. In plus, apartamentul se vinde mobilat inclusiv cu bucataria complet mobilata si utilata de Rovere Mobili.

Pe langa apartament, in pretul de vanzare sunt incluse DOUA LOCURI DE PARCARE SUBTERANE SI O BOXA LA SUBSOL.

O investitie excelenta, (primul apartament ce se vinde in acest ansamblu rezidential in ultimii patru ani ) fie pentru locuit sau in vederea inchirierii, obtinandu-se un randament foarte bun.