73.500 €

Piata Veteranilor, metrou

  • An 1966
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 4
Sector 6, 28 iun, 08:01

Descriere anunt

Piata Veteranilor, metrou

Veteranilor- Gorjului la etaj 2 din 4, cu suprafata 59 mp, situat semistradal, are un balcon, o baie, vedere pe sud, zona linistita, verde, necesita renovare, scoala, gradinita, 3-4 min metrou.

Detalii suplimentare

Vanzare apartament 3 camere in Militari situat intre cele 2 piete Veteranilor cu acces catre metrou Lujerului si piata Gorjului, distanta de metrou este de aproximativ 3-4 minute, acces rapid la scoala, gradinita, diferite centre comerciale, farmacii, centre medicale.

Imobilul este in bloc de 4 etaje, la etajul 2 din 4, este situat pe mijloc, nu exista pereti pe colt, este calduros iarna si racoros vara, orientarea este pe Sud insa gradina plina cu vegetatie si copaci ofera o temeratura de confort si o vedere de exceptie.

Blocul este constructie de beton, din 1966, a trecut cu bine prin cutremure de referinta, cu pereti de caramida foarte grosi, construtia similara caselor, si sunt impecabili.

Compartmentarea este semidecomandata , are 59 mp, ceea ce ofera o intimitate celor 2 dormitoare, este compus din living cu acces catre balcon, bucataria are forma patrata bine organizata si are si un spatiu de depozitare tip camara sau debara pentru depozitare cele necesare, baia este cu aerisire pe coloana, cu posibilitate de montare masina de spalat existand o debara care permite aceasta posibilitate imediat langa, lasand asfel libera baia pentru organizarea eficienta a spatiului.

Imobilul necesita renovare total insa prezinta un potential de exceptie din prisma locatiei, blocului care este foarte curat cu locatari linistiti si gospodari, etajului fiind de mijloc, vedere luminoasa, intimitatea compartimentarii, si faptului ca va puteti pune amprenta in amenajare asa cum va doriti, nefiind necesara scoaterea amenajarilor vechi deoarece nu exista si scutiti astfel cheltuieli pentru indepartarea, cararea si depozitarea lor.

Va astepata sa il vizionati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Debara
Optiuni exterior
Structura beton