Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
56.000 €
Bucuresti 22 Mai; 12:35
...
96.788 €
Bucuresti 23 Mai; 12:06
...
95.500 €
Bucuresti 21 Mai; 22:44

Anunt inactiv

Penthouse superb, inaltime 3,5 m, Valea Oltului - Prelungirea Ghencea

195.000 €

Penthouse superb, inaltime 3,5 m, Valea Oltului - Prelungirea Ghencea

195.000 €
Caracteristici
Suprafata 149 mp An 2012 Semidecomandat Etaj 5 din 5 M 17 min.
Descriere
Zona: Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea 91E, sector 6
Pret: 195.000 EUR
Etaj: 5/5
Numar camere: 3
Confort: Lux
Compartimentare: semidecomandat
Suprafata desfasurata: 148,93 mp
Numar garaje: 1
Numar boxe: 1
Anul constructiei: 2012

Facilitati:

- bloc deosebit aflat in complex rezidential la intersectia Valea Oltului cu Prelungirea Ghencea
- acces securizat din Prelungirea Ghencea
- ideal rezidenta
- loc de parcare subteran
- boxa mare langa locul de parcare subteran
- vecinatati: Valea Oltului, Lidl, Kaufland, Mega Image, parc Brancusi, metrou Raul Doamnei si Valea Ialomitei, Auchan, parc Drumul Taberei

Daca te gandesti sa te muti intr-un spatiu amplu, cu terasa mare, cu garaj propriu si boxa, amplasat intr-un bloc de exceptie ce beneficiaza de un apus de vis, crede-ma ca l-ai gasit. E drept, daca l-ai muta undeva prin zona de nord a capitalei, fara vreo trei sferturi de milion la ceea ce ofera n-ai putea sa scapi. Dar la confluenta cartierelor Drumul Taberei cu Prelungirea Ghencea (mai exact la intersectia Prelungirea Ghencea cu Valea Oltului), in blocul semirotund construit cu mare simt de raspundere atat structural cat si din punct de vedere al finisajelor, casa asta suspendata isi merita toti banii.

Hai sa-ti dau niste argumente solide ca sa ma intelegi. Pai, in primul rand, locuiesc in acelasi bloc de cand a fost finalizat. Iar ceea ce m-a atras in primul rand este inaltimea apartamentelor: aproape 3,50 m. Sunt spatii care te lasa sa respiri in voie si care nu-ti dau senzatia aia claustrofoba provocata de apartamentele din blocurile comuniste. Iar daca te gandesti ca inaltimea despre care iti vorbesc genereaza costuri mari la incalzire in perioada rece, te contrazic. Si iar iti dau argumente: blocul este bine izolat, toate apartamentele au ferestre QFort cu geam triplu si, constructorul s-a gandit sa monteze peste toate suprafetele vitrate, jaluzele exterioare care se inchid perfect etans, ferindu-te si de frig, si de caldura dar si de lumina in exces atunci cand vrei sa dormi mai mult ca de obicei.

Apropo, ati auzit de Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North sau Cortina 126? Ei bine, este vorba despre acelasi dezvoltator. Si, din acest motiv, daca ar fi posibil, blocul asta mutat in orice zona de lux din Bucuresti, ar concura cu succes cu oricare dintre constructiile din acele zone.

Luminozitatea fantastica a apartamentelor se datoreaza arhitecturii unice din zona ce permite patrunderea luminii din toate directiile. Liftul modern Schindler te urca si coboara in cea mai mare liniste. Si fara sa te balangane sau sa te zdruncine ca sa te simti ca in minele de carbune din Valea Jiului. Ba mai mult te urca direct din garajul subteran unde locul de parcare aferent apartamentului este al saselea dintr-un total de tot atatea. Si, chiar langa el, o boxa mare de vreo 14 mp in care iti poti depozita agoniseala de-o viata. Deci, exclusivist, nu?

Acum sa-ti zic doua-trei vorbe si despre apartament. Asa cum spuneam si mai devreme, este de tip penthouse. Iar pe ultimul nivel nu au acces decat doi proprietari: tu, ca viitor cumparator si inca o familie foarte misto care ocupa celalalt penthouse.

Ai putea sa-l denumesti "Casa din copac". Caci apartamentul cu doua dormitoare mari, un living grandios, o camera dressing in care sunt amplasate inclusiv masina de spalat rufe si uscatorul, bucatarie imensa cu iesire intr-o logie mare, baie cu cabina walk-in si piesa de rezistenta ce consta intr-o terasa splendida, se afla la inaltime si are toate calitatile pe care le poate avea o casa avand propria curte.

Apartamentul este elegant si rafinat. Si il poti cumpara mobilat, nemobilat sau partial mobilat, asa cum consideri ca te regasesti mai bine in el. Desigur, impreuna sau separat de:
- garajul mare de aproape 20 mp pe care iti poti pune si "motorul" langa masina si care poate fi al tau la pretul de 10.000 EUR;
- boxa imensa (14 mp) si practica in care iti poti depozita si cauciucuri, si muraturi, chiar si obiecte mari pe care le folosesti ocazional si pe care o poti avea la pretul de 10.000 EUR.

Pentru o o siguranta si mai mare, vanzatorii au refacut complet terasa ce acopera cele doua penthouse-uri.

Iar pentru cumparaturile zilnice, ai chiar la o aruncatura de bat un Mega Image mare, 3 (trei) supermarketuri Lidl si un Kaufland la 8 - 9 minute, un Profi la vreo 4 minute. Iar putin mai incolo un Auchan (Drumul Taberelor), un Carrefour sau un Dedeman (ca mereu e cate ceva de facut prin casa). Apoi, daca vrei sa mergi pe jos pana la metrou (Raul Doamnei si/sau Valea Ialomitei), in functie de mers faci 9 - 12 min.

Si parca m-as limita la atat. Asta ca sa te las pe tine sa vezi chiar la fata locului tot ceea ce iti ofera viitoarea
17 vizualizari Bucuresti 11 Apr; 09:01
Statii metrou
Râul Doamnei 17 min
Valea Ialomiței 17 min
Valea Ialomiței 18 min
Statii STB
122 Coștila 3 min
105 , 122 , 385 Valea Oltului 5 min
69 , 93 105 , 221 Valea Argeșului 10 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv