89.700 €

Pantelimon

Bucuresti, 01 mar, 15:20

Descriere anunt

Pantelimon

Am placerea sa va prezint un apartament cu o vedere panoramica deasupra Stadionului National si al cartierului Pantelimon.

Detalii suplimentare

Acest anunt este dedicat potentialilor clienti care au trecut de acele preconceptii de a sta la etajul 1-5 si exclus parter sau ultimul etaj. Apartamentele de la etajele superioare in pofida prejudecatilor negative pe care le au majoritatea clientilor vin cu o serie de avantaje, dar trebuie sa stii sa le descoperi: LIPSA ZGOMOTULUI nu mai vei avea vecini care sa-i auzi toata ziua tropaind prin casa si nu mai vei auzi zgomotul produs de traficul rutier; VECINII NU TE POT INUNDA apartamentele de la ultimul etaj; MAI PUTIN PRAF SI INSECTE insectele precum tantarii nu zboara la astfel de altitudini si praful nu se ridica atat de sus; MAI MULTA LUMINA geamurile nu mai sunt umbrite de copaci sau de alte blocuri astfel incat lumina soarelui poate sa patrunda mult mai usor. Lumina solara joaca un rol esential in dezvoltarea normala si mentinerea starii de sanatate; PRIVELISTEA ASUPRA ORASULUI e mult mai placut sa admiri frumusetea rasaritului sau apusului decat sa privesti vecinul de la etajul 3-6 din blocul de vis-a-vis, nu-i asa?

Acest apartament a fost renovat in anul 2018. Proprietarul lucreaza in domeniul constructiilor si a refacut intreg apartamentul incepand cu instalatiile sanitare si electrice ( chiar montand si un boiler electric reducand disconfortul creat de cei TERMOENERGETICA cand se mai crapa anumite tevi de apa calda prin tot Bucurestiul ) pana la bucataria open space a si a mobilei din apartament.

As dori sa mai punctez cateva aspecte, sa va raspund in avans la unele intrebari: acest bloc NU ARE RISC SEISMIC, fundatia lui este construita pe role, este dotat cu LIFT SEPARAT pentru manipulare de marfa cum ar fi mobila sau bagaje mai voluminoase, PAZA NON STOP la intrarea in bloc, DEBARA exista si in acest apartament.

Pentru alte detalii si vizionari rog a ma contacta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton