72.500 €

Ozana, Victor Brauner, bucatarie utilata

  • Suprafata 68 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 7
  • Nicolae Teclu ...6 min.
Bucuresti, 21 aug, 11:15

Descriere anunt

Ozana, Victor Brauner, bucatarie utilata

Apartament decomandat, cu 2 bai, situat pe etaj intermediar, bucatarie utilata si mobilata, aer conditionat in living, finisaje la alegere, parcare supraterana si subterana. Fara comision, 5% avans,

Detalii suplimentare

Reprezentant dezvoltator, va pun la dispozitie cel mai nou ansamblu residential din zona Theodor Pallady. La numai 8 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu proiectul nostru este format din aprox. 800 de unitati locative (garsoniere, 2 camere si 3 camere). Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Inchiderea exterioara si intre apartamente se va realiza din zidarie (25 cm exterior si 10 cm intre apartamente) iar pe exterior imobilul va dispune de izolatie termica formata din polistiren de 10 cm. Toate apartamentele la interior beneficiaza de finisaje la alegere, bucatarie utilata si mobilata, baia completa si un aparat de aer conditionat.

Apartamentul pe care vi-l propun acum este un apartament de 3 camere foarte spatios cu o suprafata totala utila de 68 mp situat pe etajul 3.

Pozele sunt cu titlu informativ! Pretul include TVA! Fara comision! Acceptam orice forma de creditare (avans minim 5%)

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 6 min.