74.950 €

Obor, Almo2, 3 cam, pare un cod, vezi oportunitatea

  • Suprafata 63 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 5 din 14
  • Metro M1 Obor ...2 min.
Bucuresti, 18 mar, 18:37

Descriere anunt

Obor, Almo2, 3 cam, pare un cod, vezi oportunitatea,

Zona: Obor - Sos. Mihai Bravu 1, bl. ALMO2, sector 2

Pret: 74.950 EUR

Etaj: 5/14

Numar camere: 3

Compartimentare: semidecomandat

Suprafata imobil: 67,58 mp

An constructie: 1974


Facilitati:


- zona excelenta, langa Veranda Mall, Pta Obor si metrou Obor

- ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta

- vedere panoramica, zona semicentrala

- multiple mijloace de transport in comun

- scoli, gradinite, banci, piata, parc

- vecinatati: Cal. Mosilor, Sos. Stefan cel Mare, Sos. Mihai Bravu, Sos. Colentina


De fiecare data, inainte de a lansa pe piata o proprietate catre vanzare, ma gandesc pret de cateva clipe cum sa o supun atentiei publicului cu informatii cat mai detaliate, cat mai reale, cat mai apropiate de faza finala de selectie, inca din mediul online. Si tot de fiecare data, ma pun in locul cumparatorului si imi spun: Nu am timp de plimbari inutile. Sper sa gasesc o prezentare completa cu poze relevante care sa ma convinga in mare masura ca ceea ce vad corespunde cu principalele mele criterii de cautare.


A fi sincer si corect in transmiterea informatiilor nu este decat un gest de onestitate, in primul rand, pentru mine insumi. Altfel, orice deplasare cu un potential cumparator face ca timpul sa lucreze impotriva tuturor.


Si in cazul de fata, ma voi adresa potentialului cumparator cu o povestioara simpla, concisa, astfel incat atunci cand voi fi contactat sa spun: Da, proprietatea este de actualitate iar informatiile si fotografiile de prezentare sunt 100% conforme cu realitatea.


Ca de fiecare data, reprezint un proprietar in vederea tranzactionarii proprietatii incredintate prin intermediul unui contract. De aceasta data ma prezint in fata publicului cu una bucata apartament in suprafata de 67,58 mp, amplasat la etajul 5 al blocului ALMO2 din Sos. Mihai Bravu 1 (fix deasupra Magazinului Obor), compus din 3 camere semidecomandate, bucatarie, o baie, 2 holuri, balcon mare.


Dispunand de o vedere panoramica deosebita catre Mall Veranda, apartamentul este prevazut cu ferestre termopan cu tamplarie PVC montate odata cu anveloparea blocului si usa metalica securizata. In rest nu ma bazez decat pe creativitatea si inventivitatea ta pentru a aduce noua ta casa la standardul pe care ti-l doresti caci, ar fi minunat ca o proprietate atat de bine amplasata sa fie valorificata la potentialul ei maxim.


Nu-ti spun decat ca pozitionarea blocului este excelenta, amplasamentul aflandu-se chiar deasupra magazinului Obor si la 2 minute de Piata Obor unde iti poti face cumparaturile si de recentul Mall Veranda pentru relaxare (personal, am servit un sushi perfect in minunatul restaurant cu specific japonez Sushi Terra, decorat impecabil). De asemenea, coborand din bloc, te poti plimba prin parcul frumos amenajat din fata Primariei si poti avea acces in statia de metrou Obor in cel mai scurt timp posibil. Imi imaginez ca apreciezi arealul deosebit atata vreme cat ma adresez, in special, publicului din zona dar recomand cu caldura locatia oricarui doritor de semicentru si zona cu nenumarate facilitati.


Spatiile comune sunt deosebit de curate si ingrijite datorita unei administratii preocupate dar si a locatarilor decenti, cu principii solide despre ceea ce inseamna civilizatie. Cele 2 lifturi moderne, accesul in bloc si fatada recent reabilitata a unui imobil deja celebru, scot in evidenta nenumaratele aspecte pozitive ale unei locatii cu un potential major.


Amplasarea deosebit de favorabila face ca apartamentul sa aiba un plus valoare atat ca locuinta de familie cat si ca investitie cu un yield de cca 6%/an dupa o amenajare riguroasa, perfect incadrat in trendul pietei actuale.


Consider oportuna vizionarea proprietatii in vederea unei oferte ferme pentru etapele premergatoare cumpararii.

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Obor 2 min.
Piața Iancului - M1 17 min.