87.000 €

O reala investitie 3 camere Barbu Vacarescu

  • Suprafata 74 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 7
Bucuresti, 10 iul, 10:17

Descriere anunt

O reala investitie 3 camere Barbu Vacarescu

Unicitate – este expresia ce poate defini aceasta oferta,

Catoma Property Invest va supune atentiei un apartament cu 3 camere si dependinte, pozitionat stradal pe bulevardul Barbu Vacarescu.

Imobilul ce-l gazduieste, construit in anul 1961, este curat, civilizat, reabilitat termic si refinisat pe spatiile comune ( scara si lift ).

Datorita pozitiei extraordinare, metrou Stefan cel Mare si parcul Circului in proximitate, vav de zona verde Floreasca, imobilul ofera un aer aparte.

isi pastreaza nuanta specifica zonei vecine, de case-vile, dar si dinamica unei intersectii circulate si a unui vibe tineresc.

Apartamentul oferit spre vanzare este pozitionat la nivelul 3 din 7, este semidecomandat, cu 1 grup sanitar generos ( cu aerisire exterioara ), complet modificat si adaptat noului si/sau modernului.

Designul dorit initial de architect scoate in evidenta o nuanta de loft, lumina naturala, spatiile aerisite si un acces facil catre orice colt al casei.

Se ofera spre vanzare in stadiul actual, neterminat/nefinisat, conform pozelor aferente, dar pregatit pentru o semnatura noilor proprietari.

Este izolat integral si interior, pereti caramida – aspect unic, tamplarie pvc cu geamuri largi ( vedere mixta ), camera modificate si optimizate ca spatiu, sistem electric refacut.

Cu o suprafata totala de cca 74 mp, ce, datorita modificarilor coincide cu suprafata utila, devine o oferta ideala pentru o familie cu copii.

Bineinteles ca nu omitem, si ne expunem punctul personal de vedere - etalam prezenta ofera ca ideala pentru un investitor ce are la baza dorinta inchirierii ulterioare.

Are tot ce se poate dori: metrou, parc, scoli, gradinite, centre comericale, restaurante de renume, spatii de birouri in zona (Euro Tower), si un randament optim al investitiei.

Pozele reflecta stadiul actual si va ofera transparenta dinaintea vizionarii.

Proprietarul ofera flexibilitate, este disponibil pentru vanzare si isi expune bunele intentii prin pretul expus pentru vanzare.

Pretul este discutabil ci nu negociabil, fiind expus pentru cei ce doresc achizitia cash/virament sau credit bancar .

Recomandam cu mare caldura aceasta oferta, consideram personal ca are un potential fantastic, ca isi va gasi clientii cumparatori intr-un timp relativ scurt, ca intradevar spune o poveste si ca isi merita fiecare banut

Aceasta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Broker dedicat si exlcusiv – Crina Moisei.