78.100 €

Militari, sector 6 direct dezvoltator, apartament 3 camere

Bucuresti, 16 feb, 11:11

Descriere anunt

Militari, sector 6 direct dezvoltator, apartament 3 camere,

caracteristici apartament 3 camere

Zona: Militari - Drumul Osiei 70B, sector 6

Pret vanzare: de la 78.100 EUR + TVA*

Disponibilitate - etaj 1 - 5

Numar camere: 3

Compartimentare: decomandat

Suprafata utila totala: 87,00 mp

Suprafata terase/balcoane: 11,90 mp

An constructie: finalizare (la cheie) mai 2021

FACILITATI

- amplasament in zona comerciala si de birouri;

- ideal rezidenta;

- potential investitional maxim;

- mijloace de transport in comun (via Universitate);

- metrou Preciziei si Pacii;

- vecinatati: Militari Shopping, West Gate, Metro Militari, Brico Depot. In curand, un nou hypermarket Kaufland va fi ridicat chiar langa noi, asa cum se poate vedea in planul prezentat chiar de reprezentantii sai.

Apartamentul cu 3 camere, singurul model disponibil, dealtfel se caracterizeaza printr-un spatiu complet decomandat si generos, fiind unul dintre apartamentele mai putin recomandate ca investitie si mai mult pentru o familie cu copii. Dispunand de un balcon imens ce se intinde pe cele 3 camere si bucatarie, este impartit astfel incat sa nu simti nevoia spatiului.

Beneficiind de un vestibul de acces si de un hol ce comanda dormitoarele si bucataria si care poate fi organizat in functie de necesitati, apartamentul cu 3 camere dispune de o baie principala cu cada si una secundara in care poate fi amplasata inclusiv o cabina de dus.

Bucataria generoasa, inchisa, de aproape 11 mp, poate deveni visul oricarui pasionat de gatit, printr-o organizare eficienta a mobilierului si dotarilor necesare.

Cele doua dormitoare, unul principal cu camera dressing si unul mai mic, destinat copiilor, pot fi accesate din holul mare.

Luminoase, generoase, elegante in viziunea unui arhitect priceput care a gandit inclusiv amenajarile ce pot fi luate in considerare dupa receptia fiecarei unitati, apartamentele cu 3 camere sunt compuse dintr-un living echilibrat, doua dormitoare, bucatarie mare (toate cu acces in acelasi balcon), doua bai.

Va asteptam la biroul nostru de vanzari pentru consiliere si oferta personalizata, in functie de necesitati.

Imobilul nu a fost inca auditat energetic.

Asadar, viziteaza-ne la biroul de vanzari aflat la parterul blocului sau, contacteaza-ne telefonic pentru orice alte detalii suplimentare si programarea unei vizionari, oricand:

- Luni - Vineri, intre orele 10.00 - 18.00;

- Sambata, intre orele 10.00 - 14.00.

*Pretul final de vanzare se stabileste in functie de conditiile de plata (avans)

Acces

Statii metrou Timp
Preciziei 17 min.