97.000 €

Militari, metrou Pacii, 3 camere cu terasa 25 mp

Bucuresti, 02 mar, 09:59

Descriere anunt

Militari, metrou Pacii, 3 camere cu terasa 25 mp

3 camere, bloc finalizat, acte la zi, gata sa te muti, strada Drumul Bacriului nr. 3, sector 6, Bucuresti, finisat complet, centrala proprie, pozitionat pe partea de est

Detalii suplimentare

Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul The Building 59 - Drumul Bacriului 3, situat in Militari, Sector 6. Beneficiaza de toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime 2S+P+6E si contine un numar de 48 de unitati, reprezentand garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere.

Apartamentul despre care va vorbim este de 3 camere si este disponibil la etajul 6, suprafata utila fiind de 88 mp. Este decomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa si beneficiaza de o terasa cu suprafata de 23 mp, cu intrare din camera de zi.

Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa metalica la intrare, interfon, parchet in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc.

Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier si in subsolul imobilului.

Blocul este situat pe Str. Drumul Bacriului 3, la intersectie cu Bld. Iuliu Maniu. In apropiere regasim facilitati precum Metrou Pacii, rute de transport in comun STB, Complexul Comercial Militari, restaurante, scoli si gradinite. Blocul este finalizat, va puteti muta imediat.

Pentru structura cladirii sunt folosite: cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. .

Imobilul dispune parcari subterane si se pot achizitiona separate.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Ex: OMV, Parcul Pacii, Restaurant Vulturul, Gyros Thessalonikis, cafenele, etc.

Mijloacele de transport in comun : metrou M3 - statia Pacii, Statii STB - 137, 138, 178, 236,

Pretul NU include TVA.

COMISION cumparator 0%.

Manager de proiect

Catalin Draguinea

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Preciziei 12 min.
Preciziei 13 min.