50.000 €

Militari, Chiajna Rezervelor 54 Trattoria Roz Cafe

Chiajna, 14 feb, 10:45

Descriere anunt

Militari, Chiajna Rezervelor 54 Trattoria Roz Cafe

Vanzare apartament 3 camere Militari REzervelor 54 (vizavi Trattoria Roz Café), complet mobilat, complet utilat, aer conditionat, curat, liber

Detalii suplimentare

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE MILITARI REZERVELOR 54 (VIZAVI TRATTORIA ROZ CAFÉ), MOBILAT, UTILAT, LIBER, 50.000€, 0730 014 595

Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere in complexul MILITARI-REZERVELOR 54 (vizavi de Trattoria Roz Café), total decomandat, cu o suprafata utila totala de 59,34 mp, situat la mansarda unui bloc D+P+6E+M, ce a fost construit in anul 2014, fiind folosite materiale de foarte buna calitate si utilizand tehnologii de constructie moderne, europene. Blocul este echipat cu lift silentios si dotat cu interfon.

Apartamentul este prevazut cu centrala termica proprie, calorifere, aer conditionat si se incadreaza in CLASA ENERGETICA A (100).

Apartamentul se vinde complet mobilat, cu bucataria mobilata si utilata.

Livingul este foarte spatios cu o suprafata utila de 19,56mp, si este mobilat cu o canapea, masa de birou si 3 scaune. Bucataria, de tip ”open space”, este complet mobilata, in stil occidental si este utilata cu frigider, masina de spalat vase, aragaz pe gaze, cuptor electric si hota.

Dormitorul principal, cu o suprafata utila de 11,22mp, este dotat cu pat matrimonial cu saltea, comoda TV cu TV led, corpuri suspendate, comoda cu sertare. Al doilea dormitor, cu o suprafata utila de 12, 83mp, are de asemenea pat matrimonial, sifonier in doua usi si comoda TV cu sertare.

Baia este prevazuta cu cada, chiuveta, masca de chiuveta, dulapior cu oglinzi si este dotata cu masina de spalat rufe.

Holul de la intrare cu o suprafata utila de 11,50mp, contine un sifonier cu oglinzi in 4 usi, cuier de haine si pantofar.

Accesul in incinta este securizat cu bariera, iar intrarea se face cu ajutorul unei telecomenzi. La cumpararea apartamentului veti primi 2 (doua) telecomenzi. Zona este supravegheata cu camere video. In fata blocului se afla locul de joaca pentru copii.

APARTAMENTUL este liber si se poate ocupa imediat.

Statiile R.A.T.B. 178, 138 sunt la 50 de metri de bloc.

Intr-un radius de 100 de metri de bloc aveti la dispozitie Supermarketurile Auchan, MEGAIMAGE, La Doi Pasi, Penny, farmacie, cofetarie, spalatorie auto, salon de infrumusetare si multe altele.

MILITARI-REZERVELOR 54 este localizat in Chiajna, Ilfov, la mai putin de 500m de complexul comercial Militari Shopping Center si Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna. De la ansamblul MILITARI- REZERVELOR aveti acces facil catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si Centura Bucurestiului, iar in imediata apropiere exista diferite centre comerciale mari (Auchan, Praktiker, Metro, Mega Image), Mc Donald’s, Kfc, piscine, gradinite, scoli, cabinete medicale si veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinarii, statii R.A.T.B. (178, 138) si Maxi-Taxi.

POZELE SUNT REALE!

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie, 0730 014595.

Aceasta oferta apartine exclusiv Agentiei Imobiliare EUROCASA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton