89.900 €

Militari - Apusului - Gorjului - Aragonitului

  • Suprafata 65 mp
  • An 1986
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Sector 6, 30 iun, 12:03

Descriere anunt

Militari - Apusului - Gorjului - Aragonitului

Agentie imobiliara - P/4 - bloc 1986, nereabilitat, termopan integral, gresie si faianta, parchet, renovat 3 ani, gura foc pentru centrala, rampa la scara, aer conditionat, contor gaze separat, intab

Detalii suplimentare

Militari - zona dintre Apusului si Gorjului, zona linistita, cu multe blocuri mici si case, putina aglomeratie, acces usor catre Piata Gorjului - 5-6 minute de mers pe jos, bloc construit in 1986, nereabilitat termic, a fost renovat acum 3 ani = gresie, faianta, parchet, termopan integral, vedere rasarit - soare dimineata.

Bucatarie mare patrata - exista a doua gura de foc pentru centrala - cine este interesat se obtine mult mai repede montarea unei centrale termice de apartament.

2 grupuri sanitare-cel mare este cu geam afara.

hol mare, se poate face un dressing mare, dintr-un capat in celalalt - momentan exista niste dulapuri care pot ramane.

Pentru cine este interesat sa il cumpere complet mobilat si utilat(masina de spalat Bosch, uscator Bosch-in garantie, tv Samsung curbat 138 cm nou si toate celelalte piese existante in apartament - pretul este 93900 €.

Exista o unitate de aer conditionat.

Peretii sunt izolati pe interior cu polistiren.

Usile interioare au fost schimbate. Deasemenea, prizele si intrerupatoarele au fost schimbate - nu s-a schimbat instalatia electrica din pereti, nu a fost necesar cu actualii consumatori

Cadastru si intabulare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Contor gaze
Debara
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton