144.900 €

Mihai Bravu, Maior Coravu, bloc nou

  • Suprafata 90 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Piața Muncii ...6 min.
Bucuresti, 22 aug, 13:42

Descriere anunt

Mihai Bravu, Maior Coravu, bloc nou,

metrou Piata Muncii direct dezvoltator, suprafete generoase si functionale, 90 mp-utili, finisaje si dotari premium personalizabile, S+P+3 lift. Acces securizat. Exista boxe, spatiu biciclete, carucioare

Detalii suplimentare

 Eden City va ofera studiouri si apartamente cu 2camere,3camere,4camere,suprafete 38mp si 130mp,compartimentari functionale,cu spatii de depozitare,bucatarii inchise sau openspace,cu balcoane si terase utile,intr-un imobil cu regim de inaltime mic,lift.Se utilizeaza materiale de constructie si finisaje premium.Pe fiecare nivel exista boxe.Apartamentele de la parter au terasa si gradina.Parcarile sunt la subsol.Finisaje standard incluse in pret:incalzire cu centrala termica,calorifere otel,parchet import,obiecte sanitare,gresie si faianta in baie si bucatarie,usi interioare,usa intrare antiefractie,contorizari separate la utilitati pentru fiecare apartament,interfon,instalatii pentru cablu TV,internet,telefon,prize,intrerupatoare,senzor gaz.

Este situat in centrul Bucurestiului , cu acces facil catre orice zona multumita localizarii la intersectia unor bulevarde/sosele principale ale orasului ( sos. Mihai Bravu, Calea Calarasi, Bdul Decebal ,Bdul Basarabia) si mijloacelor de transport in comun multiple :

 Metrorex: Statia Piata Muncii

 Tramvaie : 10;34 – Statia Mieilor

 Autobuze : 104;135;311;330 – Statia Maior Coravu

 Tramvaie : 40;56 – Statia Piata Hurmuzachi

 Autobuz N109 – Statia Piata Hurmuzachi

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Muncii 6 min.
Piața Iancului - M1 12 min.