66.000 €

Margeanului, apartament 3 camere decomandat

Bucuresti, 18 ian, 09:32

Descriere anunt

Margeanului, apartament 3 camere decomandat,

confort 1, compartimentare decomandat, nr. bucatarii 1, nr. bai 1, nr. balcoane 2, inchise, an constructie 1980

Detalii suplimentare

Propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in zona Rahova, la cateva minute distanta de piata. Blocul se afla la intersectia strazilor Margeanului cu Calea Rahova, intrarea in bloc se face din Calea Rahova, iar vederea apartamentului este pe spate.

Este o locuinta decomandata, situata la etajul 6/10 al unui bloc construit in anul 1980. Are 68 de mp suprafata utila totala si detine 2 dormitoare si un living, o baie, o bucatarie si 2 balcoane. Peretii exteriori sunt izolati pe interior. Proprietatea beneficiaza de instalatii sanitare si electrice noi. Se vinde mobilat si utilat partial. Pentru cumparatorii interesati de vanzarea apartamentului complet mobilat si utilat, pretul se poate negocia.

Apartamentul se afla intr-o stare buna. Mobilierul este de calitate Mobexpert. Pardoseala din living este finisata cu parchet. Bucataria este complet mobilata si detine toate utilitatile si electrocasnicele necesare locuirii: frigider, aragaz, hota, cuptor. Baia este prevazuta cu cabina de dus. Pe hol este amenajat un dressing ca spatiu suplimentar pentru depozitare.

Zona este accesibila. Transportul in comun se poate realiza cu autobuzul sau tramvaiul. In apropiere de bloc se gaseste supermarketul LIDL, restaurante, farmacii, banci, scoli si saloane.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura caramida