Lacul Tei, 3 camere posibilitate centrala proprie Domino Plaza

79.000 €

Lacul Tei, 3 camere posibilitate centrala proprie Domino Plaza

79.000 €
Caracteristici
Suprafata 72 mp An 1976 Decomandat Etaj 9 din 10
Descriere
Cauti un apartament cu 3 camere, decomandat, cu posibilitate montaj centrala proprie, pozitionat semicentral, aproape de parc, pe care doresti sa il amenajezi dupa bunul plac?

Atunci merita sa citesti urmatoarele randuri. ;)

Apartamentul se afla la etajul 9, intr-un imobil cu 10 etaje, reabilitat termic, construit in anul 1976, amplasat in planul 2 fata de Bulevardul Lacul Tei, vis a vis de Domino Plaza.

Pozitionarea este ideala pentru familii, studenti UTCB ( la doar 400 m) sau persoane care au nevoie de acces rapid in zona de Nord-Est a Capitalei, chiar si pentru Aeroportul Otopeni ( 13 km).

Necesarul de verdeata, este asigurat de 4 parcuri ce se afla la o distanta cuprinsa intre 400 m si 1 km, in functie de parcul ales: Parcul Tei, Parcul Studentesc, Parcul Circului sau Parcul Plumbuita.

Pentru cumparaturi rapide, sunt necesare doar 2 min de mers pe jos pana la primele magasine/chioscuri de cartier, iar pentru cele mai "serioase" Lidl/Kaufland se afla la 800 m distanta.

Dupa cum se poate observa si din poze, apartamentul necesita renovare, adica ofera avantajul personalizarii complete. :) In acest sens, pardoselile prezinta avantajul lipsei placarilor ceramice. Acestea sunt prezente doar pe peretii din bucatarie si baie. O singura baie ( dupa modelul deja cunoscut al apartamentelor din zona), dar o baie "cu geam".

Termic vorbind acum, apartamentul se preda cu un aparat de aer conditionat montat in zona de zi si cu posibilitatea motajului unei centrale termice proprii, gratie vecinului de palier. ( vezi poze)

Daca prin cele descrise mai sus te-am facut cel putin curios, te invitam la o vizionare placuta, cu un telefon in prealabil.
444 vizualizari Bucuresti 07 Jun, 11:20
Statii metrou
Obor 23 min
Ștefan cel Mare 23 min
Ștefan cel Mare 24 min
Statii STB
Grigore Moisil 2 min
182 , 282 Maica Domnului 2 min
Bulevardul Lacul Tei 2 min
182 , 282 Universitatea Tehnică de Construcții 5 min
Alexandru cel Bun 6 min
Teiul Doamnei 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Stefan cel Mare-Tei
se incarca..