Iancu Nicolae, apartament premium Residence 5

350.000 €

Iancu Nicolae, apartament premium Residence 5,

350.000 €
Caracteristici
Suprafata 97 mp Semidecomandat Etaj 2 din 4
Descriere
va propun spre vanzare acest superb apartament situat in cel mai exclusivist complex aflat pe strada Erou Iancu Nicolae - Residence 5, pozitionat langa Padurea Baneasa, in imediata vecinatate a celor mai prestigioase gradinite si scoli private din Romania, la 10 minute de Mall Baneasa. Complexul beneficiaza de paza permanenta si monitorizare video, spatii verzi, loc de joaca pentru copii, restaurant de lux si studio de Pilates. Apartamentul are o suprafata totala de 96.9 mp, 76.6 mp utili plus terasa de 20.3 mp, oferind spatiu si lux intr-o maniera inconfundabila. Finisajele sunt de top, iar amenajarea este facuta dupa ultimele tendinte in materie de design interior, cu mobilier din gamele premium, facut la comanda. Acest apartament se preteaza perfect pentru cei de cauta un stil de viata premium.
Este compus dintr-un hol generos cu dressing, zona de living si dining cu bucatarie deschisa, toate cu iesire pe terasa foarte spatioasa, dormitor matrimonial cu baie si dressing, un dormitor secundar si o baie secundara.
Aferent apartamentului exista si un loc de parcare in subteran. Cu fiecare aspect al sau reflectand stilul si atentia la detalii, acest apartament reprezinta o ocazie unica de a trai in lux si eleganta intr-una dintre cele mai dorite zone din Bucuresti. Pretul apartamentului include TVA.
Pentru mai multe detalii despre apartament si programarea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati.

260 vizualizari Ilfov, Voluntari, 15 Iun. '24 (01:15)
Statii metrou
Statii STB
450 , 473 Panselelor 2 min
450 , 473 Liceul Mark Twain 3 min
301 , 450 , 473 Jolie Ville Băneasa 8 min