79.900 €

Grand Arena

  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 22 aug, 12:09

Descriere anunt

Grand Arena

Apartament 3 camere decomandat bloc nou, finisat complet, acte finalizate, mutare imediata. Imobil cu regim de inaltime p+3, zona linistita. Loc parcare inclus. Comision 0%. Direct proprietar.

Detalii suplimentare

Apartamentul pe care vi-l prezentam face parte din ansamblu rezidential nou, cu regim de inaltime P+3E, construit cu simt de raspundere, dupa cele mai bune standarde de calitate , siguranta si confort.

Structura de rezistenta este pe cadre de beton armat, inchideri si compartimentari din caramida porotherm, beneficiaza de termo izolatie pe exterior, utilitatile sunt racordate si contorizate individual pentru fiecare apartament in parte, costuri minime de intretinere si mentenanta.

Zona este curata, linistita, strazi si alei pietonale asfaltate si iluminate public, toata infrastructura sectorului 4.

Pana la mijloacele de transport in comun este o distanta de numai cateva minute de mers pe jos, regasim in imediata apropiere unitati de invatamant pentru toate gradele, piete agro-alimentare, supermarketuri, magazine, farmacii, unitati bancare, etc.

Apartamentul se preda finisat "la cheie", cu gresie, faianta , parchet, usi de interior, obiecte sanitare in baie, zugraveli lavabile, centrala termica proprie si calorifere din otel, usa metalica de exterior, ferestre cu geam termopan, balcon inchis.

Se accepta orice forma de credit.

Direct proprietar.

COMISION 0%.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton