32.500 €

Giurgiului, Luica, 3 camere, 53mp, bloc 2017,renovat,mobilat/utilat, 32.500 Eur

  • Suprafata 42 mp
  • An 2017
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 13 ian, 15:44

Descriere anunt

Giurgiului, Luica, 3 camere, 53mp, bloc 2017,renovat,mobilat/utilat, 32.500 Eur

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre cumparare un apartament de 3 camere situat pe strada Eternitatii, in apropiere de intersectia soselei Giurgiului cu Luica.

Apartamentul este situat la etajul 2/4 al unui imobil construit in anul 2017 . In cele 3 camere ale apartamentului avem spatiu atat pentru o cina in familie , dar si pentru a avea intimitatea necesara unei familii tinere, aflate la inceput de drum .

Pozitionarea celui de al doilea dormitor, aisgura un spatiu de odihna pentru un musafir tarziu, acesta fiind in apropierea bucatariei, unde ai puteti pregatii o cafea delicioasa dar si in apropierea balconului unde poate savura o tigare deoarece, nu este asa , cafeaua fara tigare e ca vacanta fara soare.

Baia este spatioasa si atent compartimentata aici gasindu-si locul atat o cabina de dus dar si vasul de toaleta si chiuveta. Bucataria se vinde mobilata si utilata complet, avand frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, hota, practic absolut tot ce este nevoie pentru o doamna careia ai place sa isi rasfete consortul. In ciuda suprafetei lui de numai 53 mp apartamentul dispune de tot confortul necesar petrecerii unui timp de calitate cu familia dupa o zi istovitoare la munca.

Cel mai bine este sa va convingeti singuri de avantajele apartamentului si de faptul ca pretul este real, de aceea va invitam sa ne contactati petru a stabili o vizionare!!!!