109.900 €

Emil Racovita, Piata Sudului

  • Suprafata 74 mp
  • An 1982
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 4
Sector 4, 21 ian, 17:22

Descriere anunt

Emil Racovita, Piata Sudului,

3 cam., str. Emil Racovita nr. 8, sect. 4, 10 min. metrou P-ta Sudului. Este ca in fotografii, cu finisaje: gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie cu geam termopan, balcon inchis,

Detalii suplimentare

Proprietar

Vand apartament total decomandat, compus din 3 camere si dependinte: baie, bucatarie, hol decomandare, balcon inchis cu tamplarie termopan, boxa la subsol(subsol inalt si curat, stati in picioare nu este nevoie sa va aplecati), cu posibilitate parcare in proximitatea blocului, situat pe etajul 3 din 4 intr-un bloc reabilitat termic, situat intr-o zona verde, frumos amenajata cu mici parcuri(dotate cu banci, foisoare si aparate de fitness in aer liber) si locuri de joaca, atat pentru copii cat si pentru adult.

Zona este aerisita, ingrijita, avand in imediata apropiere obiective importante cum ar fi: metrou Pta Sudului(10min de mers pe jos), Mall Sun Plaza, Spital Obregia, Piata Covasna, Cinema Cultural, Scoala Gimnaziala nr. 194, Sectia 15 de Politie, Gradinita nr. 193, magazine tip Profi, Lidl si Kaufland.

Toate acestea se regasesc in imediata apropiere la o distanta de 1 pana la 10min de mers pe jos.

Apartamentul arata exact ca in fotografii, avand ca finisaje: gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie cu geam termopan.

Apartamentul nu dispune de centrala termica proprie si nici de contor de gaz propriu(dar pe scara mai sunt apartamente care au montate centrale termice proprii pe gaz, inclusiv pe etajul unde este amplasat apartamentul, deci se pot monta), dar beneficiaza de contorizare individuala la alimentarea cu apa calda si rece.

Apartamentul se vinde gol, fara mobila si aparatura electrocasnica prezenta in fotografii, fiind disponibil imediat.

Pentru cine doreste si ii face trebuinta, va primi toata mobila si aparatura electrocasnica existenta, cu mici exceptii, toate acestea nereprezentand obiectul unei negocieri.

Exista si un aparat de aer conditionat(dar ar trebui verificat sau inlocuit cu unul mai performant) montat ergonomic pe hol astfel incat sa ofere o uniformizare a temperaturii in tot apartamentul, fara sa deranjeze intr-o camera in mod deosebit.

Scara blocului este curata si ingrijita, scarile sunt late, este o comunitate foarte buna, cu oameni civilizati.

Dimensiunile aproximative ale camerelor si dependintelor sunt dupa cum urmeaza:

Hol - 7mp

Bucatarie - 9mp

Baie cu ventilatie fortata(trebuie schimbat ventilatorul) - 4mp

Dormitor mic - 11mp

Dormitor mare - 16mp

Living - 22mp

Balcon inchis cu termopan - 5mm

Total util - 74mp

Pe langa accesul in maxim 10min la statia de metrou Pta Sudului aveti in apropiere si statie STB pentru autobuzele: 312, 313, 318 si troleibuzele: 73, 74, 76.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida