113.000 €

Drumul Taberei, Romancierilor

  • An 1972
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 09 oct, 10:48

Descriere anunt

Drumul Taberei, Romancierilor,

decomandat, etaj 2/4, bloc foarte curat, renovat in intregime, schimbat instalatii electrice si sanitare, se vinde mobilat si utilat. Apartamentul are loc de parcare platit si boxa la subsol.

Detalii suplimentare

De vanzare apartament 3 camere decomandat, etaj 2/4, Drumul Taberei - Romancierilor, la doar 3 minute de statia de metrou.

Apartamentul este plasat pe colt, intr-un bloc foarte curat, ingrijit, construit in 1972.

Scara blocului este foarte curata, cu flori pe fiecare etaj si cu sistem automat de aprindere a luminii pe fiecare palier. Vecinii sunt foarte linistiti.

Apartamentul a fost refacut complet in 2006 (schimbat instalatie sanitara, electrica, izolat pe interior, zugravit, dotat cu gresie faianta in holuri, bucatarie si baie, iar in camere cu parchet.

A fost schimbata tocaria de metal de la geamuri cu sistem termopan de 5 straturi. In 2012 a fost reabilitat pe exterior iar in 2015 a fost reamenajat (zugravit in intregime), schimbat parchetul in sufragerie si pus mocheta in dormitoare. Totodata, au fost schimbate usile interioare care au un grad ridicat de silentiozitate si de antifonare. Mobila din dormitorul principal si bucatarie a fost cumparata pe comanda in 2006 iar cea din dormitorul mic, sufragerie si hol a fost achizitionata in 2015. Bucataria a fost marita prin renuntarea la camara din constructie iar la dormitorul mare s-a renuntat la geamurile si usa care delimitau camera de balcon, dormitorul devenind mai mare.

Apartamentul a fost nelocuit in perioada 2012 - 2017.

Pretul apartamentului este de 113.000 euro in care sunt incluse: mobila din intreaga casa (inclusiv perdele, draperii - mai putin canapeaua din sufragerie) tv, frigider, masina de spalat, boxa individuala la subsolul blocului, locul de parcare (inchiriat de la ADP sector 6).

Vanzatorul este primul si singurul proprietar al apartamentului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Loc parcare