79.999 €

Dristor, apartament 3 camere constructiei 2011

Bucuresti, 04 mar, 18:42

Descriere anunt

Dristor, apartament 3 camere constructiei 2011

Vand apartament 3 camere semidec, 2 bai, duplex pe etajele 5 si 6, constructie 2011 pe bloc din 1979 cu autorizatie si avize la 1.2 km metrou Dristor. Centrala proprie, aer conditionat, instalatii noi.

Detalii suplimentare

Vand apartament cu 3 camere semidecomandat, cu 2 bai, intr-un recent reabilitat termic in 2011, situat in zona Dristor, la 1.2km de metrou Dristor(15 minute conform print screen atasat de pe googlemaps), la 2 minute de Auchan Vitan, pe str Nicolae Pascu, intr-un bloc cu 6 etaje. Etajele 5 si 6 ale blocului, au fost construite in perioada 2010-2011, cu autorizatie de constructie, pe blocul cu 4 etaje construit in 1979, transformand imobilul din bloc cu 4 etaje in bloc cu 6 etaje. Mentionez ca blocul nu este prevazut cu lift.

Apartamentul este semidecomandat, duplex pe ambele etaje 5 si 6 cu scara interioara. Livingul si bucataria sunt open space in stil american, iar de aici se poate ajunge la una dintre cele 2 bai, sau pe scara interioara la restul camerelor. Urcand pe scara interioara, ajungem intr-un hol, iar de aici putem intra in cele 2 dormitoare sau in a 2-a baie. Ambele dormitoare au paturi duble matrimoniale si dulapuri pentru depozitat. Imobilul are toate imbunatatirile, inclusiv centrala proprie de apartament (astfel costurile sunt minime), este contorizat, fiind mobilat si utilat complet. Se poate parca adiacent la liber.

Proprietarul este dispus sa lase mobilierul si electrocasnicele gratis, sau la cererea clientului sa le duca, pretul ramanand acelasi, indiferent ca sunt lasate sau nu piesele de mobilier si electrocasnicele. Apartamentul a fost achizitionat prin programul prima casa de mai mult de 5 ani, deci toate actele au fost verificate de Fondul de Garantare si de banca, deci nu exista probleme.

Contact Rosu Andrei 0727.321.447

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dristor 18 min.