155.000 €

Dorobanti, Beller

  • An 1985
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
  • Stația Aviatorilor (M2) ...17 min.
Bucuresti, 17 iul, 09:48

Descriere anunt

Dorobanti, Beller,

apropiere parc, decomandat, etajul 2, vedere mixta, luminos. Imobil reabilitat, doua balcoane, o singura baie. Boxa de 6 mp la subsol. Suprafata utila 73,74mp, totala 90 mp. Toate actele, discutabil.

Detalii suplimentare

Planitas Imobiliare va propune spre vanzare un apartament de 3 camere situat in Dorobanti, pe una din stradutele perpendiculare pe Radu Beller, la cateva minute de parcul Floreasca. Imobilul este constructie 1985, stradal, izolat termic. Apartamentul se afla la nivelul 2/4, este decomandat, foarte spatios si luminos. Are 3 camere, o suprafata utila de 73,71 mp, un living de 20,69 mp, doua dormitoare de 14 si 17 mp, bucatarie inchisa de 10,55 mp, doua balcoane mari, unul la living de 5,93 mp, gen terasa si altul la dormitor de 4,04 mp, ambele inchise, o singura baie, hol spatios la intare. Apartamentul se vinde impreuna cu o boxa individuala la subsolul blocului, in suprafata de 6,34 mp. Este nelocuit in acest moment, renovat in urma cu cativa ani. Are termopan, parchet de buna calitate, aer conditionat in fiecare camera, bucataria este mobilata si are o camara spatioasa, balcoanele sunt inchise. Baia este pe mijloc, intre cele doua dormitoare, la capatul holului. Are sistem de aerisire prin ventilatie. Incape masina de spalat. In apartament sunt spatii de depozitare (dulapuri fixe), facute pe comanda, ce pot ramane in apartament la dorinta cumparatorului. La fel si paturile din dormitoare, mobila din bucatarie si hol. Sunt incluse in pret.

Boxa de la subsol este spatioasa si are rafturi pentru depozitare.

Apartamentul arata bine, nu necesita o investitie majora in renovare. Ar trebuie shimbate doar usile de interior, gresia si faianta, lavabila.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Stația Aviatorilor (M2) 17 min.
Ștefan cel Mare 19 min.